Snap

Zomaar opeens

Kregen we mooi weer, rolde Logan om, kregen we te horen dat Ashton naar groep 2 ging EN een niveau hoger mocht gaan zwemmen na de zomervakantie. Allemaal mooie en leuke dingen natuurlijk! En het beste nieuws van alles ( hoe egoistisch dit ook gaat klinken ) is dat ik weer een baan heb! De laatste dag van mei was het zover, ik werd gebeld door mijn oud collega en die brulde dat ik als de wiedeweerga ( love the word, wacht al eeuwen tot ik het eens gepast kon gebruiken ) mijn cv en brief moest langsbrengen bij de winkel waar zij werkt.

Snel iets in elkaar geflanst, gekeken of de cv up to date was, haar in de plooi, geen kwijlvlekken op mijn shirt en gaan met die banaan. Diezelfde middag werd ik opgebeld, of ik de dag erna op gesprek kon komen. Kon niet eigenlijk, maar who cares about the dokter? Toch gegaan dus en ik kreeg direct te horen dat oud collega zoveel leuks over mij had verteld. Toen ik vertelde dat ik eigenlijk best tegenval moest ze lachen, was het ijs gebroken en werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. De dag erna. De dag dat ik met mijn vriendinnen zou modderbaden, gemasseerd zou worden EN we een relaxdagje zouden houden bij Preston Palace ( waar ik nu reclame voor maak en waar ik dus niet zou spugen op een kleine vergoeding ;) ) Goed, ik zou om half 11 de trein nemen, winkel is in de stad, ik kon dus wel om half 10. Echter, wel heeeeeeeeeeeeel informeel gekleed!

Het tweede gesprek was met DE BIG BOSS en lucky me; ook hij vond mij leuk. Dusssss, 2 juni zou mijn eerste werkdag zijn, weer terug op de werkvloer!  En NATUURLIJK zou het even slikken zijn om babylief 1 dag in de week naar het kdv te brengen en zoonlief 1 dag in de week naar de bso. Maar wat heerlijk om 20 uur in de week met volwassen mensen te praten over zaken die mij boeien. Om te staan tussen kleding en het te aaien en te passen en te ruiken en ... Goed. Ik dwaal af. Dit allemaal gebeurde heel snel, heel opeens en ik ben zoooo blij. Ons hele gezin maakt progressie! Logan wordt steeds meer een echt mensje, Ashton heeft naast al zijn vorderingen opeens een sociaal leven en naast mijn knappe en hardwerkende lief voel ik me voortaan niet meer minderwaardig! IK HOOR BIJ DE MAATSCHAPPIJ! IK DOE MEE MENSEN! IK KAN WEER MEEPRATEN EN MAG FIJN BELASTING BETALEN!

Waar ik dat ga doen? Ik ga lekker aan de slag bij Esprit! Ik ben benieuwd hoeveel mama’s er in een kledingwinkel werken en wat voor functie jullie hebben, heb je een opleiding gedaan en wil je carriere maken? IK ben er nog niet over uit namelijk, voor nu ben ik dik tevreden. En die cursussen kan ik altijd nog gaan doen :)