Snap
  • Mama

Zomaar een dagje niksen...

Vandaag doen we niks..dat zijn de woorden van mijn 3 kids. Mama ziet dat echter wel totaal anders. Huishoudster, manager, politieagent enz.

Vandaag is dus zon dag waarop we niks doen. Lekker niksen zeggen mijn 3 kids. Mijn dochter van net 6 en mijn tweeling jongens van ruim 3.5 jaar. Mama noemt het echter geen niksen. Want er ligt nog een berg strijk te wachten, het huishouden moet gedaan worden en tussendoor wensen de bengels dus vermaakt te worden.. Tijdens de strijk op zolder, spelen ze zoet op de kamer van de boys..Lees halen alles overhoop..Wanneer ik op zolder klaar ben, ga ik stofzuigen op de bovenverdieping..dan is inmiddels de kamer van mijn dochter een slagveld van playmobiel, knuffels en tekenspullen..Ze zijn in een redelijk humeur en zonder al te veel gemor ruimen ze alles op. Wanneer ik beneden ga stoffen en stofzuigen, ontdekken ze de duplo en maken er hun mooiste creaties mee.. Nog even wat geruzie om wie het rode blokje mag hebben, maar ook hier gaat het vandaag zonder driftbuien, gelukkig !!...

Na de boterham word er op de bank gehangen....en besloten om film te kijken...vandaag word het puss in boots..en daarna kijken we rapunzel..Gelukkig kan mama ook geen genoeg van Disney films krijgen, dus dit is een heerlijk rustig middag geworden, met wat regen op de achtergrond. 

Nu type ik dit blogje, zo meteen wacht het avond eten. We eten rode bietjes, dat word smullen..

Morgen zien we wel wat de dag brengt, dat is het fijne van vakantie..we moeten niet zoveel dan..