Snap
  • bakfiets
  • elektrische bakfiets
  • momhack
  • eropuit
  • Gazelle x Mamaplaats

Zó ziet het leven van een bakfiets moeder eruit

Influencers deelden avonturen met het fijnste vervoersmiddel mét kids

‘Een bakfiets moeder’, steeds vaker zie je deze term en moeders voorbij komen. En het is niets om je voor te schamen als je er eentje bent. Want zeg nou zelf: je kinderen gemakkelijk van A naar B vervoeren, inclusief alle jassen, boodschappen en tassen. Klinkt ideaal toch? En je kan er ook nog eens hele leuke uitjes mee doen! Zo spotten we ook de elektrische Gazelle Makki Travel bakfiets bij moeder Sarah die daar al hele leuke momenten mee beleefde met haar zoontje! En ook Shelly kan niet mer zonder haar bakfiets!

Bakfiets moeder vlog

Influencer Sarah (@sarahliebregts) maakte een dagvlog waarin ze op stap gaat met haar zoontje Sev. 'Een bakfiets als je moeder bent is echt dé uitvinding, heerlijk om er samen op uit te gaan met Sev!' Bekijk hem hieronder.

Ook op TikTok deelde Sarah een té leuke dagvlog met Sev, waarmee ze op pad gaat met de Gazelle Makki. Doe inspiratie op en check hem hier.

Dit was echt mijn allergrootste droom, want Sev vindt het heerlijk in een bakfiets

Shelly (@shellysterk) kan inmiddels ook niet meer zonder haar bakfiets en dat is te zien in haar reel. "Als je mij dit 10 jaar geleden had verteld, had ik je vierkant uitgelachen. Ik een bakfietsmoekie geworden 🤣😅. Want ja, als moedertje van 2 die gek is op fietsen, is dit natuurlijk een uitkomst. Zeker met Jess erbij, want nu kan hij zo hop met zitje en al in de bak." 

Ik vind het een topding. Groot, stevig, veilig en comfy.

Blitse bak(fiets)

‘Mam, mag ik een vriendje mee om te spelen…’ Geen probleem met deze blitste bak(fiets)!  Je neemt gemakkelijk en comfortabel de vriendjes van je kinderen mee in de Gazelle Makki Travel. En zwaar is het niet. Door de krachtige motor in de fiets, trap je ontspannen mee en kom je niet helemaal uitgeput aan op je bestemming. Door de stevigheid van de bakfiets en de krachtige remmen met ABS-systeem kun je de kids veilig vervoeren. 

Snap

Gazelle E-bike Makki Travel: zorgeloos op stap met kids!

Zo’n bakfietsmoeder zijn klinkt toch wel heel aantrekkelijk, niet waar? Wil jij binnenkort ook lekker op stap met jouw kids in de bakfiets, zoals Sarah: bekijk snel dan de Gazelle Makki Travel E-bike.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gazelle.