Snap

Zo trots op mezelf!

Nu ga je denken waar kan je allemaal trots op zijn?

Op de eerste plaats ben ik elke dag weer trots op mijn 2 meiden! Ze doen het zo goed en ze zijn zo lief samen. Elke keer weer smelt mijn hart als ik ze samen zie.

Onze oudste ligt zelfs graag bij de jongste in de box en dat is echt super aandoenlijk….

Maar nee dit keer ben ik trots op mezelf! Mag ook wel een keer toch?

Wat heb ik gedaan waar ik zo ontzettend blij mee ben……dat is je vraag nu, zeker?

Bij mijn eerste dochter heb ik heel veel leuke dingen zitten maken toen ik zwanger was, maar nu kon ik de tijd gewoon niet vinden om weer achter de naaimachine te kruipen.

Afgelopen zaterdag gingen we kijken voor leuke nieuwe zomer kleren voor onze meiden en we zijn best geschrokken van alle prijzen. Voor een simpel jurkje word al snel €35,00 gevraagd.

Ik dacht direct: dat kan ik zelf maken en nog leuker ook!

Woensdag waren de kids naar het kinderdagverblijf en ik heb direct een stapel oude shirts van mijn man uit de kast getrokken en ik ben creatief met een schaar en een patroon aan de slag gegaan.

Knip, knip, knip, meet, meet, knip, knip en toen achter de machine gestapt.

Ohja ik heb ook nog 2 handdoeken die we ooit in een heel ver verleden hadden gekregen van een hotel gepakt om een badjasje voor Suzannah van te maken…

Een halve dag verder en zonder veel ergernissen van gebroken naalden en uit elkaar halen van verkeerd om gestikte panden ben ik echt super trots op het resultaat..

Oordeel zelf en laat me weten wat jullie ervan vinden:

 

11 jaar geleden

Hoi Dorien, gefeliciteerd met je zwangerschap! En het is super leuk om kleren en andere dingen te maken voor je kindje. Dank je voor je compliment :-D

11 jaar geleden

Leuk hoor! Ik ben nu zelf ook begonnen met naaien, gezien dat ik straks een kleintje krijg en het me super leuk lijkt om straks zelf dingen te kunnen maken! Vooral dat badjasje is super leuk! Ga er lekker mee door! Gelijk heb je! Trots op jezelf zijn is alleen maar goed!