Snap
  • Mama
  • Gezond

Zit daar nou een gaatje?

Ik lees altijd graag jullie blogs maar vond zelf nog geen moment om iets te schrijven. Maar nu gebeurde er iets wat ik echt even kwijt moet!

Nieuw in de wereld van bloggen maar vanavond dan iets waardoor ik echt even in de spreekwoordelijke pen moet kruipe,  aangezien dit niet echt een theetijd onderwerpje is of iets wat je met je collega's gezellig in de pauze bespreekt.

Mijn dochter van 16 maanden was gewassen en opgehaald door papa om naar bed gebracht te worden. Ik bleef nog even onder de douche om mezelf op te frissen.

Wasje hier, Wasje daar tot ik opeens iets raars voel... Nog even goed voelen... Ja toch echt. Met mijn totaal niet lenige lichaam en zonder bril onder de douche buig ik naar voren om mijn hoofd zover mogelijk tussen mn benen te krijgen. Dit terwijl ik tussen mijn vingers mn schaamlip vasthoudt en deze voorzichtig wat richting gezichtsveld breng. (klinkt ingewikkeld en dat was t ook)

Een gaatje! Er zit een gaatje in mn lip ten grote van een romperdrukkertje. Die zat daar toch niet eerder? Toch?

Afgedroogd roep ik manlief even naar de slaapkamer te komen. Naakt op bed zal hij toch eerst iets anders verwacht hebben maar toen ik het gaatje liet zien keek ie vreemd op. "heb ik je laatst te hard gebeten?" dus......

Maar na ff googlen zag ik dat meer vrouwen dit hebben na een bevalling en dat het dus niets raars is, hooguit minder "mooi"

8 jaar geleden

Goh, dit had ik nog nooit gehoord! Maar nu ben ik tenminste voorbereid, mocht ik na een eventuele volgende bevalling zoiets ontdekken ;)

9 jaar geleden

Een gaatje? Ook nog nooit van gehoord. Bij mij was wel na mijn eerste bevalling een stuk van het maagdenvlies naar buiten gekomen! Kan dat? vroeg ik nog verbaasd. Ik had een "flubbertje" welke dus buiten mijn vagina zat. Bij de nacontrole met 6 weken heb ik deze weg laten knippen. Het kon geen kwaad en deed ook geen pijn. Maar het was gewoon raar en vervelend. Dus mocht je het niet prettig vinden gewoon even naar de gyn. Die kan het vast weer dicht maken.

9 jaar geleden

Een gaatje?! Echt nog nooit gehoord. Haha, wel geweldig dat je het hier even met ons deelt! :)