Snap

Zijn vrienden ontmoet...

Jeffrey en ik zijn tot over onze oren verliefd. We zien elkaar mega vaak en alles lijkt perfect te gaan. Next step: zijn vrienden...

Een van de goede vrienden van Jeffrey is gaan samenwonen en geeft een housewarming. Bijna de hele vriendengroep van Jef was uitgenodigd: dé perfecte gelegenheid om je te introduceren zei hij. Ai - daar werd ik op voorhand al zenuwachtig van!

Op een zaterdag einde middag begon het, inclusief BBQ. We konden meedoen met het vriendengroep-cadeau. Next: wat ga ik aandoen? Daarvoor belde ik mijn nichtje. Zij heeft altijd goede raad. 

Ze zei: ''Je gaat sowieso goed bekeken en gekeurd worden dus niet te overdreven maar wel hip lijkt me goed''. Uhm, ja... daar heb ik iets aan?! Ik mocht langskomen en iets uitzoeken uit haar garderobe. Wat een feestje is aangezien ze bij een groot kledingmerk werkt en een gigantische inloopkast heeft. 

Het werd een casual zwart jurkje met stoere enkellaarsjes en een spijkerjasje. Zo, dat scheelde al heel wat. Ik voelde me zeker in mijn kleding en over mijn uiterlijk. Laat dat feestje maar komen!

Net voor we gingen merkte ik al aan Jef dat hij zich aan het verontschuldigen was, heel vreemd. Hij zei: ''Schat, mijn vrienden zijn heel tof, maar wel een beetje boers en soms een beetje lomp. Daar moet je maar een beetje doorheen kijken...''

Oké, no worries zei ik nog... Maar achteraf gezien: Oh My Gooood... 'een beetje boers en lomp' is een understatement. Het zijn lompe, heftige, seksistische, grove boeren!

De gesprekken gingen bijna allemaal over seks en vrouwonvriendelijke grappen. Ondertussen werd en in een rap tempo bier gezopen. De vriendinnen stonden er als een soort van schaapjes bij te lachen. 

Wat een verschrikkelijk gezelschap. Jeffrey was wel echt een ander verhaal, wat rustiger en liever, ook binnen de groep. Maar om hem in die groep te zien?! Geen pretje! 

Na een paar uur zijn we gegaan omdat we nog een feestje hadden (gelukkig!). Wat ik van zijn vrienden vond heeft hij niet gevraagd en ook daar ben ik blij om. Want liegen wil ik niet tegen hem, maar de waarheid? Die is helder: wat een verschrikkelijke gasten! 

6 jaar geleden

Gelukkig hoef je niet met zijn vrienden samen te leven! Fijn dat hij vrienden heeft, en fijn dat hij gelukkig is met jou! Dat kan prima gescheiden blijven, toch?

6 jaar geleden

En waarschijnlijk is hij net zo lomp, seksistisch en boers als jij er niet bij bent. En op den duur ook als je erbij bent. Vandaar de schaapachtig vriendinnen, die weten dat hun mannen thuis heel anders zijn. Maar mannen onder elkaar, vreselijk.

6 jaar geleden

Oh dat is lastig zeg!

6 jaar geleden

Oh dat is lastig zeg!