Snap
  • Mama

Ziekenhuis ziekenhuis ziekenhuis

Wat volgens de huisarts als griepje werd bestempeld is alles behalve een griepje.

En dan zit het er opeens,  een bult in je nek. Het zit je niet lekker en je maakt een afspraak met de huisarts,  ach mevrouw je keel in geïrriteerd en uw klier is wat opgezet maar er heerst griep en als het niet minder word dan moet u even terug bellen.

Zo gezegd zo gedaan. Een week later belde ik terug, de griep bleef weg en de geïrriteerde keel werd geen keelontsteking. Dinsdags kon ik naar het ziekenhuis voor een echo en bloedprikken,  ik had 3 zichtbare bulten en 1 die iets verder in mijn nek zat. Woensdag zou ik terug bellen voor de uitslag van mijn bloed maar de huisarts was mij voor, ik mocht naar de internist. 1 ding was duidelijk het is mijn lymfeklier maar kunnen niet met zekerheid zeggen of het Hodgkin is of toch iets anders de kattenkrabziekte omdat ik ook een kat heb, vrijdags kon ik weer terug voor uitgebreid onderzoek en maandag weer terug.

En dan is het maandag en zit je in de wachtkamer je nagels op te vreten want vandaag krijg ik de uitslag,  mooi niet ik krijg nog een punctie want kattenkrabziekte is zo goed als uitgesloten en heb ik waarschijnlijk toch Hodgkin,  maar heb ik Hodgkin of non-Hodgkin?  Ze kunnen het mij niet vertellen,  eerst de punctie afwachten. Nog meer stress kon er nog wel bij.

Word vervolgt