Snap
  • Mama
  • oorontsteking
  • Schoolkamp
  • Ziekenboeg
  • #buikgriep

ZIEKENBOEG, GROEP 8 EINDKAMP, MIDDENOORONTSTEKING :(

Het is deze week wel raak met ziek zijn. Het begon allemaal bij mij vorige week vrijdag, hoofdpijn, moe en later ook buikpijn. Vervolgens kreeg iedereen er hier in huis last van.... Zondag op maandag was het in de nacht feest. De één na de ander was aan het huilen, spugen, buikpijn aan het hebben... Maandag waren we dus ook lekker thuis met z'n allen.

Dinsdag ging Jay gelukkig nog op kamp, hij zou eigenlijk maandag gaan maar dat ging toen niet door. Ben blij dat hij een dag later kon gaan want dat is toch wel een dingetje om je groep 8 kamp te missen...

Jhenaé was woensdag weer naar school maar kwam thuis met oorpijn. Donderdag naar de dokter geweest en het is een midden oorontsteking. Omdat ze buisjes heeft krijgt ze gelijk druppels met antibiotica, ik hoop dat het gauw aanslaat. Zaterdag heeft ze een dansoptreden, haar eerste, en ze wil zo graag gaan! Ik hoop dat het lukt.

Deze week dus flink aan het koffie infuus want ik heb echt heeel weinig uurtjes slaap gehad. Gelukkig is Xen nog elke dag vrolijk en een hele lieve baby dus dat scheelt alweer een hele boel.

Op naar het weekend, hopelijk zonder ziekenboeg dit keer en met wat extra uurtjes slaap! :)