Blog header image

You Go Girls!! Blijjf lekker bloggen.

Mijn blog waarin ik de mama's van mamaplaats dank voor hun openheid! You Go Girls!!

Daar gaan we dan. Blog nummer 1... Stiekem best spannend, want wat ga ik over mij heen krijgen en wie vind het eigenlijk leuk? Nou, in ieder geval vind ik het leuk!

Ik ben Larissa, moeder van een zoon Lucas en dochter Fay. Beiden uitgerekend op 13 augustus en geboren in juli van de jaren 2012 en 2015. Wat ben ik gezegend met mijn kindertjes.

Al een tijdje volg ik de blogs van mamaplaats die facebook halen. En ik moet zeggen, daar leer ik best wat van. Moeders zijn eerlijk en open. Helaas zijn de aanvallen die ze op hun blogs krijgen niet mis. Veelal over voeding en gezondheid. Ieder zou toch zijn eigen ding moeten kunnen doen? Vandaag heb ik door een van de blogsters geleerd dat mijn dochter van 8 maanden dus wel alles mag eten. Helemaal top! Ik was in de veronderstelling dat ik dat pas met 1 jaar mocht doen. 

Van de week werd er een mama totaal afgeslacht omdat zij haar kinderen nog steeds potjes geeft. Ik zou het niet doen, maar die potjes zijn zo slecht nog niet als je bedenkt dat een alternatief de snackbar zou kunnen worden. De voedingsstoffen zitten erin volgens familie Olvarit. Met deze blog heb ik wat meer vertrouwen erin gekregen dat ik als mama toch niet zo slecht bezig ben en dat iedereen hulp kan gebruiken zo af en toe. 

Vorige keer ook een bijzondere blog gelezen over een mama die nog dikwijls terug denkt aan de tijd voor haar kindje er was. Ook afgeslacht! Alsof de andere mama's daar nooit aan denken... En, let ook eens op hoe oud deze mama was. Nog erg jong voor de begrippen van deze tijd. Zo gek is dat dus niet in mijn optiek.

Ik zal er een conclusie aan geven: Mama's, jullie zijn fantastisch zoals jullie zijn! Open en eerlijk en altijd bereid om nieuwe dingen te leren! You Go Girls!!

6 jaar geleden

Mooi!

6 jaar geleden

Wat leuk, zo'n positieve blog! Wat Lindsy en Loes ook al zeggen: hier op Mamaplaats word je niet snel aangevallen. Mijn blogs halen nooit de FB pagina van Mamaplaats en als ik de reacties lees moet ik daar misschien juist blij om zijn! Ik denk dat mijn blogs te persoonlijk zijn en te delen met een breed publiek. Ik krijg ook niet zoveel reacties. Maar ik geniet van het bloggen en ik ben er heel trots op. Dus ik ga er lekker mee door. En leuk, een nieuwe blogster erbij!

6 jaar geleden

Welkom!! :D Hier op Mamaplaats slachten wr elkaar 99% van de tijd niet af hoor, haha! Veel PLEZIER met bloggen!

6 jaar geleden

Welkom op mamaplaats! Hier op mamaplaats zelf zitten veel meer moeders die ook gewoon vinden dat ieder recht heeft op een eigen mening, dus je zult je hier vast gaan vermaken!