Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Yippie!!!! ik zit in de voorselectie

Dolblij met een mailtje dat ik in de voorselectie zit voor het testen van de Babboe bakfiets

Ik was bij mijn ouders voor een logeerpartijtje met mijn dochter en ik kreeg een mailtje binnen, mamaplaats, die lees ik altijd gelijk, altijd leuke mailtjes, leuke nieuwtjes.

Deze keer was het een beste verassing wat ik las, namelijk: Gefeliciteerd je zit bij de voorselectie! Ik sprong bijna een gat in de lucht!

Mams vroeg zelfs al wat er was, nou mam ik heb me ingeschreven voor het testen van een supermooie Elektrische bakfiets waar 4 kinderen in kunnen en ik zit bij de voorselectie!

Wauw dat zou nog eens mooi zijn zei mijn moeder, ja inderdaad was mijn reactie, dan kan ik namelijk EINDELIJK eens wat vaker de auto laten staan en de kinderen met de fiets naar school brengen en ze weer terug ophalen, heerlijk zou dat zijn.

Dit kan namelijk nu niet omdat ik gastouder ben en ik dagelijks 2 scholen binnen een kwartier moet langsgaan. Het kan op de fiets, als ik de enige ben die fietst, maar 5 jarige kinderen (dat zijn de oudsten) kunnen nog niet veilig genoeg en snel genoeg fietsen dus het zou zijn als een droom die uitkomt als ik mag gaan testen.

Wat zou dat mooi zijn zeg!

We wachten nog eventjes af en hopen nog even verder, erg benieuwd naar het resultaat en erg benieuwd naar hoe de fiets zou zijn maar intussen droom ik van het beeld om mijzelf er op te zien fietsen.

Tot een volgende blog!

Groetjes,

Bianca

9 jaar geleden

Het is ook gezellig om samen in spanning te zitten de spanning te delen en samen te voelen, te dromen en een deel van ons kan dadelijk samen teleurgesteld zijn... Maar daar hopen we natuurlijk geen van allen op

9 jaar geleden

Ik vind het wel gezellig zo met z'n allen wachten op de uitslag! :-) Succes allemaal en het is iedereen van harte gegund!

9 jaar geleden

Spannend! En nu hard duimen...

9 jaar geleden

Spannend of niet! Ik hou geen duimen meer over en mijn nagels zijn ook al totaal verdwenen. T zou een droom zijn die uitkomt, vooral ook omdat we hem zelf niet zouden kunnen kopen en ik dan ook niet meer afhankelijk BEN van de auto, nu zit mijn man in het buitenland ivm werk, maar als hij vrijdag terug is moet hij misschien wel ergens anders werken en het kan zijn dat hij dan de auto nodig heeft, dan hang ik want dat ga ik nooit redden met 4 kleine kinderen