Snap
  • Mama
  • #trotsemama
  • zelflopen
  • 16maanden

Yes, ze loopt!!

Ze loopt en gelijk lijkt ze 16 jaar. Kijk haar nou op deze foto hierboven zitten. Kicken schoentjes kunnen er nu gekocht worden ipv die saaie sokjes van de kruidvat, want ja dat zijn de enige die goed blijven zitten om die kleine voetjes. Maar nu, nu kunnen we haar schoenenkast gaan vullen want ze loopt. Met 14 maanden zette ze haar eerste stapjes en ik had tranen in mn ogen. Alleen thuis met haar dus die dacht echt wat ben je aan t doen mam? Maar ik was zo trots! Daarna dacht ze toedeloe, ik heb het laten zien dus nu ga ik weer verder met kruipen! Jammer joh.

Maar nadat wij wisten dat ze het dus wel gewoon kon hebben wij haar gewoon vaak laten lopen aan de hand ipv elke keer op te tillen. En ze genoot. Ze had er echt lol in dus waarom ze nou niet echt zelf los ging lopen? Waarschijnlijk was het toch nog een beetje spannend en dat is helemaal niet erg. We hebben de tijd.

Maar toen dacht ze met 16 maanden, he ik sta lekker stevig, ik ga t nu gewoon doen! En het is zooooooo schattig. Het lijkt wel een kleine pinguïn. Ik vind haar nu gewoon NOG leuker en schattiger. Zo'n kleine pinguïn die achter je aan waggelt. Heerlijk. Iedereen die zegt: nou nu is niks meer veilig. Ik kan je vertellen, dat was het met Nova sowieso niet. Die kwam toch wel overal, hoe dan ook! Ik vind het ook zo leuk om nu door de Jumbo met haar te struinen. Je moet de tijd hebben ja maar hoe ze naar alles kijkt en naar alles toe waggelt. Ik geniet daarvan. Ook van allerlei dingen uit je mandje vissen omdat zij die er nu in kan gooien. ;-) 

Ik vind het vooral heel handig dat ze nu loopt. Niet alleen omdat ik haar nu de opdracht kan geven om iets in de prullenbak te gooien hoor. Nee ook op andere momenten is het handiger, haha! 

Liefs Fleur

IG: @bellafleura