Yeah, vakantie…gezellig…tijd vliegt…naar huis...ziek…bah

Poeh, ga je op vakantie een weekje, veel gedoe en stress, maar 29 juli is het eindelijk zo ver! Mijn ouders pikken ons op en alles wat nu niet klaar, is, nou ja pech! (viel mee hoor heb nog even hard gewerkt. ) Bryanna gaat met schoonzussie mee.

Onderweg spreken we af met schoonzussie en schoonouders die iedereen trakteren op een heerlijke lunch! Het is echt gezellig, de sfeer zit er in. Voor we het weten zijn we op de camping, zonnetje schijnt. Mijn ouders gaan gauw verder, naar weer een tante van mij. Tent geeft wat problemen, we belanden in een rode mierennest(ja, mevrouw u staat in een bos insecten, heb je altijd,…grrr…) Maar na een tijdje staat ie dan, naast ons schoonzussie en achter ons in een huisje schoonouders…

Omdat we geen luifel hebben en niet bij het minste geringste spatje binnen willen zitten, hebben we de partytent mee die we gezellig tussen onze tenten inzetten, zwager leuke lampjes meegenomen en zo wordt het een heel gezellig stukje waar we de meeste tijd hebben gezeten. Allerlei leuke dingen gedaan en vooral heel gezellig was het. De tijd voor ons zelf die iedereen belangrijk vond is er niet echt geweest, maar was ook niet nodig, alleen maar goed. De kinderen hebben prima met elkaar vermaakt en Koos konijn ja dat was echt de favoriet van vooral Nathan. Leuke knutsels…pfff super!! Echte leuke aandenkens in plaats van rommel wat gauw in de prullenbak eindigt. We waren bij een Roompot camping in Mierlo: De wolfsven! De liedjes van de minidisco gaan we nog lang horen…

Dan ineens is het vrijdag en moet je weer naar huis. Bryanna was wel even een beetje verdrietig, ik snap dat wel, ineens is het een beetje leeg… wij gaan terug met de trein. Flinke reis, ik zie er wat tegen op… Ik zeg nog tegen manlief: laten we nog bv filmavondje thuis en in het weekend, kinderboerderij of bos of fietsen, ligt aan het weer. Het zo raar; van alles naar niets. Halverwege word ik toch beroerd en 30 min. van huis moet ik ook echt overgeven, gelukkig plastiek tas bij de hand, wil nu alleen maar thuis komen en mijn bed in kruipen. ondanks hoop dat het door de reis komt, blijf ik de rest van het weekend in bed, paar keer nog overgeven, koorts gepaard met veel spierpijn en ontlasting als water… En nu dinsdag nog steeds ziek. Zou vandaag gaan werken, maar net toen ik weg wilde gaan begon het overgeven weer. Heb manlief beloofd dan te bellen als ik dan nog ziek ben, hij maakt zich zorgen. En ik, ik baal vooral en ben sjachie, zo had ik vakantietijd niet voorgesteld wil leuke dingen met kids doen…ipv van nu wil ik alleen met mijn hoofd onder de dekens en rust… weet je hoe lastig dat is met mijn drukke niet zo goed stil kunnen zittende kinderen? En gelijk hebben ze!

 

10 jaar geleden

hahaha, beetje grappig is je blog wel ;-) Dit is het leed wat Moederschap heeft......prachtig maar als je ziek bent erg lastig.