Snap
  • Mama
  • gezin
  • carriere
  • vader
  • papa
  • Papaplaats

Yavi (6) gaf aan dat ik er vaak niet was en dat hij me mist.

De Carièrreswitch

JE GEZIN IS GOUD WAARD

Deze zomervakantie heeft mij doen nadenken over de carrièreswitch die ik heb gemaakt. De momenten die ik met mijn gezin heb, zijn goud waard! En zat er dus maar één ding op, terug naar de basis!

DE KLEINE MOMENTEN

Dat ik in de zorg begon met werken, merkte ik dat ik veel moest inleveren. Overdag met de kinderen zijn, weekenden weg met het gezin, samen avondeten, kinderen naar bed brengen, avondjes op de bank met mijn vrouw. Dit zijn allemaal kleine momentjes die vele malen minder werden door de diensten die bij het werken in de zorg horen.

VOLG JE GEVOEL

Ik vond dat ik een keuze moest maken en snel. Yavi (6) gaf aan dat ik er vaak niet was en dat hij me mist. Stephanie en ik waren vaker apart thuis met de kinderen, omdat we beide werken en dus langs elkaar heen zouden gaan leven. Dit voelde voor mij niet goed, en heb ik tijdens de vakantie besloten mijn baan in de zorg op te zeggen en te kiezen voor mijn gezin (mijn vrouw wist nog van niets).

GA OVER TOT ACTIE

Eenmaal thuis gekomen heb ik gelijk contact gezocht met mijn oude werkgever met de vraag of zij nog iemand zochten en of ze ervoor openstaan mij opnieuw aan te nemen. Na meerdere gesprekken over mijn motivatie en toekomst zijn we eruit gekomen en werd mij een contract voor onbepaalde tijd aangeboden, superblij! Dit gelijk met mijn vrouw gedeeld, en alles in werking gezet. Mijn baan in de zorg opgezegd en nieuw contract getekend bij Iflavours, mijn nieuwe werkgever.

Het Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen, Kinderen!