Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Wrap it up! Bobby in de draagdoek :)

Heerlijk: mijn baby in de draagdoek, dichtbij me en super flexibel!

Afgelopen weekend heb ik de Cocooner van Lodger gebruikt, dit is een draagdoek van 100% gebreid hydrofiel katoen. Ik was al een grote fan van dragen. Vanaf de geboorte draag ik Bobby al mee in een ergonomische draagzak. Deze deel ik samen met mijn vriend, die een heel stuk groter en breder is. Dat betekent dat steeds alle gespen en lusjes opnieuw afgesteld moeten worden. Op zich zo gedaan, maar ik werd er een beetje moe van. 

Daarnaast merkte ik dat ik Bobby het liefst zo dicht mogelijk tegen me aan wil dragen, daar wordt ze echt rustig van namelijk. Met een draagzak voelt het toch wat minder natuurlijk dan met een doek. Daarom aan het knopen gegaan met de Cocooner: wat fijn! De stof is echt zoooo zacht!!! Heerlijk, het voelde alsof ik weer zwanger was met haar zo dicht tegen me aan. Nog geen 5 minuten nadat ik haar om had geknoopt was dit het resultaat: 

Zegt genoeg toch?!

De Cocooner is luchtig en ademend (perfect voor de naderende zomer) en toch erg stevig en beschermend. Zo voelde dat ook voor Bobby denk ik, toen het namelijk op een verjaardagsfeestje een beetje druk werd, kroop ze er lekker in weg.

Het omknopen van de Cocooner was vrij gemakkelijk (zie hier hoe dit ging). Voortaan neem ik deze fijne draagdoek overal mee naartoe, weegt bijna niets en dient als perfecte slaapplek/vervoersmiddel en tegelijkertijd heb ik mijn handen vrij!

Ben jij fan van dragen? Wat vind je van deze draagdoek?

P.S. Heb je de matching leren slofjes gezien? Gaaf hé?! Helemaal in stijl! 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Lodger. Inhoudelijk is de tekst geschreven vanuit het leven van Sophie, moeder van 1 kindje en tevens redactielid van Mamaplaats.

7 jaar geleden

De doek ziet er top uit en van dragen ben ik een groot fan maar er zijn veel makkelijkere manieren om de doek te knopen!

7 jaar geleden

Hi Epp, het filmpje is opnieuw gemaakt :) Duidelijker zo toch?!

7 jaar geleden

mooi doek, en lijkt mij super handih. jammer alleen van de slechte qualiteit van het filmpje. zo maak je eerder anti-reclame voor dit product. had verwacht dat ik op basis van het kijken van het filmpje zelf ook het doekje kan knopen, maar het ging veel te snel om hem als instructie video te beschouwen. Heel jammer!

7 jaar geleden

Schattig!!!