Snap
  • Mama
  • Babyspullen

WOW, een compleet nieuwe sfeer in je kamer (elk seizoen opnieuw)

Toe aan een (easy) restyling? Dat kan heel gemakkelijk met de nieuwe decoratieve VELUX vouwgordijnen...

Mijn hobby: restylen

Het opnieuw inrichten van woningen of woon-, slaap- of kinderkamers is uitgegroeid tot een hobby, passie en favoriet tijdverdrijf voor veel mensen. Inspiratie komt vaak overal vandaan; woonprogramma’s op televisie, tijdschriften en natuurlijk de inrichting van vrienden en familie.

Het ‘geheim’ van inrichten zit hem vaak in de kleine details. Een nieuw stukje stof voor het raam of kleurtje op de muur kan al een groot verschil maken! Vaak richt je jouw huis kamer voor kamer in, met voor iedere ruimte passende kleuren en stoffen.

Raamdecoratie: decoratief én functioneel

Wist je dat raamdecoratie aangepast kan worden op jouw smaak en heel gemakkelijk veranderd kan worden?

Zo heeft bijvoorbeeld de VELUX Groep een compleet nieuwe categorie raamdecoratieproducten ontwikkeld... met zeer decoratieve (lees: prachtige) kwaliteiten! Deze raamdecoratie kan gemakkelijk (met persoonlijke ontwerpmogelijkheden) worden aangepast aan een nieuwe inrichting.

Vouwgordijnen zijn hét nieuwe woonaccessoire

Dat VELUX vouwgordijnen functioneel zijn, wisten we al lang... maar tegenwoordig is het ook een decoratieve woonaccessoire. In tegenstelling tot andere raamdecoratieproducten voor dakramen, zijn bij de vouwgordijnen royale hoeveelheden stof toegepast, die de panelen een organische en vrouwelijke look geven in dezelfde lijn als gedrapeerde gordijnen en zachte kussens. Dit extra volume biedt de mogelijkheid om het gordijn op verschillende manieren te decoreren en op verschillende posities in het dakraam te plaatsen.

Ze reguleren hierdoor niet alleen het binnenkomende licht, maar zijn een aanvulling op de gekozen interieurstijl. Ze creëren een rustige sfeer in de slaapkamer en een huiselijk gevoel in de woonkamer.

Wat zijn de laatste trends?

De laatste trends op het gebied van raamdecoratie zijn het gebruiken van natuurtinten geïnspireerd op natuurlijke materialen, zoals hout, steen en aardewerk.

Daarom bestaat de basiscollectie van VELUX uit twintig natuurlijke kleuren die zorgen voor harmonie. De vouwgordijnen zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, van transparant tot verduisterend, met ieder zijn eigen structuur, variërend van wit, beige, bruin tot zwart. Gegarandeerd voor iedere kamer/sfeer/smaak een passende.

Ook een mooi detail: sommige gordijnen creëren prachtige effecten wanneer ze het zonlicht reflecteren en anderen hebben weer een rijke en organische look...

Wisselen binnen een handomdraai!

Om de vouwgordijnen als woonaccessoire mee te kunnen veranderen met de seizoenen, zijn deze voorzien van een speciaal systeem waarmee eenvoudig kan worden gewisseld tussen stoffen, kleuren of dessigns. Zo kunnen de gordijnen bijvoorbeeld eenvoudig aangepast worden met uw opgroeiende kind. Voor behoefte aan meer verduistering, warmtewering of een manier om insecten buiten te houden, zijn naast de vouwgordijnen ook diverse andere, meer functionele producten verkrijgbaar.

Wat vind jij van de trendy én functionele raamdecoratie? Iets voor jou? Klik dan hier.

9 jaar geleden

Zelf heb ik alles neutraal de muren, en als ik het zat ben hoef ik alleen de accesoires te vervangen en de gordijnen. In 1 woord ideaal.

9 jaar geleden

Echt heel leuk! Hou erg van die warme tinten. De inrichting van het huis is toch altijd een beetje mijn ding geweest. Mijn man vind het allemaal wel best. Hele leuke en makkelijke manier om eens wat verandering in huis te hebben!

9 jaar geleden

Ik ben ook echt zo een moeder die altijd in de weer is met mijn huis. Kan nooit af zijn eigenlijk. Dit is echt een leuke manier voor eens wat afwisseling. Denk dat de verschillende kleuren gelijk een heel ander beeld geven in huis, en het is dus heel makkelijk

9 jaar geleden

Handig dat je ze zo makkelijk kan verwisselen. Ben benieuwd hoe het systeem in elkaar zit dat je ze kan vervangen zegmaar. Super leuk zo kan je toch ook verschillende kleuren doen die seizoensgebonden zijn. Ik pas mijn huis toch vaak aan naar feestdagen of seizoenen. Maakt een huis toch knus