Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Wonderful Wellness Mummy

Eventjes een paar welverdiende uurtjes voor jezelf... Hoe spendeer jij ze?

Hier ben ik dan. Een paar uurtjes voor mezelf. Een hele, hele goede vriend heeft mij een stapeltje speciale papiertjes gegeven, allemaal klein opgevouwen zodat het makkelijk, snel, en ongezien in mijn handpalm geschoten kon worden, een beetje zoals professionele drugs handelaren dat ongetwijfeld doen, en, met een vlugge knipoog voegde hij toe, "Spend this on you. Not your son. You, Suze. You need some pampering. Go on, take it."

En zo bracht ik Baby vanmorgen in zijn schattigste outfit naar Opa. Gilde en huilde hij terwijl ik hem hangend aan mijn slordige paardenstaart aan mijn vader overhandigde, maar ik was rustig in de wetenschap dat wanneer ik eenmaal naakt op een tafel zou liggen dertig kilometer verderop, Baby allang vrolijk zou dansen en serieuze mannengesprekken zou hebben met zijn stoere Opa.

Zachte handen gleden soepeltjes over mijn huid. Hoofdpijn hamerde aan de binnenkant van mijn schedel, en mijn onderarm, nek en schouders spatten bijna uit elkaar van de intense, brandende spierpijn.

Goed. Misschien moet ik vaker naar een Day Spa gaan om zacht-handige masseuses hun expertise op mij te laten botvieren.

Volledige lichaamsmassage. Lunch in een ligstoel. Thee op het terras. Full-body scrub. Douche. Hot stone massage. Cappuccino en mijn favoriete boek. Zonnetje. Vogels. Zwembad. En, niet voorkomend op mijn top-tweehonderd-genieten-lijst, eindeloos veel naakte mannen met rondspringende naakte,gerimpelde piemels.

Zegt de een tegen de ander, "Hoe noem je de vrouw van een bosjesman?"

"Ik weet het niet, Henk. Vertel op, vertel op!"

"Een takkenwijf! Whahahaha!"

Het niveau zakt. The me-moment has slowly come to an end. But brilliant, it was...

6 jaar geleden

Hmm misschien een privé wellness een optie? Hier in Zaandam heb je Relax Center Nederland

7 jaar geleden

die piemels.... die heb ik dus liever niet in mijn buurt ;) Gelukkig houd ik al niet zo an dit soort verwennerij, maar super dat je even me time hebt kunnen hebben!

7 jaar geleden

Zo te zien heb je genoten. Het is echt belangrijk dat je zo af en toe wat voor jezelf doet. Zelfs ik zit er af en toe doorheen en dan helpt manlief nog wel met dagelijkse dingen. Fijn om te lezen dat je zo'n fijne dag gehad hebt.

7 jaar geleden

Jaaa jullie zouden ook moeten gaan! Sterker nog, ik ga volgende week weer!! Huppa!!!!!