Snap
  • Mama
  • Gezond
  • mama
  • boodschappen
  • strategie

Winkelstrategieën

Je staat in een supermarkt en je ziet heel veel lekkers om je heen..maar hoe kun je de verleiding weerstaan? Met deze winkelstrategieën kun je alle verleidingen weerstaan!

1. Slim in de supermarkt Probeer bewust inkopen te doen, want zo blijf je op de goede weg. Je huis snackproof maken is veel meer dan alle vette snacks uit je keukenkast halen. Je huis snackproof maken is beginnen met een nieuwe levensstijl en winkelstrategie.

2. Nieuwe strategie De meeste mensen lopen de supermarkt in en kopen ALTIJD dezelfde producten. Verander je normale route in de supermarkt en kies voor andere producten!

3.De juiste route Maak voordat je boodschappen gaat doen een lijstje. Probeer een structuur te krijgen bij het boodschappen doen en bedenk een strategie. Je voorkomt zo dat je bij de gangpad met snoepjes en koekjes staan belandt. Je kunt het beste beginnen bij de fruit en groente afdeling gangpad, zodat je mandje gelijk al flink gevuld wordt.

4.Doelgericht Als je niet op een afdeling hoeft te zijn, ga er dan ook niet naartoe. Probeer doelgericht boodschappen te doen. Als je het gevoel krijgt dat je impulsieve dingen wilt gaan kopen, ga dan snel naar de gangpad waar de make-up en tijdschriften staan. Je kunt ook altijd langs de fruit afdeling gaan en fruit kopen die je nog nooit hebt geproefd.

5.Bij de kassa Je hebt de verleiding bijna helemaal weerstaan, maar nu sta je bij de moeilijkste gedeelte..de kassa! Bij de kassa staan er meestal lekkernijen uitgestald. Probeer op dat moment een sms'je te sturen naar een vriend/vriendin. Dit geeft afleiding en is ook nog gewoon goed voor je sociale leven. Als je echt iets lekkers wilt hebben, verwen jezelf dan met een suikervrije lolly.

12 jaar geleden

Supermarkt tips zijn altijd zo handig! Ik kan zelf vaak ook de verleiding niet weerstaan.. Ik eet ook altijd even een appel of een broodje voordat ik naar de supermarkt ga! Ander plunder ik namelijk de koekjes afdeling haha.