Terug
Blog header image

Wie was ik ook alweer

Leuk 2 kleine apen in huis, maar tijd voor dingen die ik zelf leuk vind om tot rust te komen is er niet meer bij....
Lindsy83
6 jaar geleden

Jammer dat je nu even in deze fase zit. Enige tip voor een hobby die ik heb is schrijven ;) Verder schijnt het voor sommigen te werken om als je in een soort sleur zit verplichte date avonden te plannen. Daarvoor desnoods oppas regelen. Heel veel succes!

rebo1982
6 jaar geleden

Ik vind dat jonge gezin ook soms knap lastig! Ik probeer bewust 'me' en 'us' time in te plannen. Al is het maar door gebruik te maken van de momenten dat we bij mijn ouders zijn en de kids even een uurtje daar te laten. Ik hoop dat er voor jou/jullie ook mooiere tijden komen!

Meermeer
6 jaar geleden

Mooi! Ik kan me er iets bij voorstellen. Ik ga nadenken over een suggestie!..

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!