Snap
  • Mama
  • help
  • wattedoen
  • stotteren
  • tipsentricks

Wie kan mijn zoon helpen?

Logopedie kon niks meer doen.

Hallo lieve mede mama’s of mama’s to he. 

Eigenlijk heeft deze hulp nodig. Mijn zoon van 10 jaar stotterd vanaf zn 2de levensjaar. We zijn al bij 3 verschillende logopedisten geweest iedere x op t eind was t we kunnen niks betekenen maar die en die is meer gespecialiseerd. Maar ook die kwam niet verder. We hebben ons wat meer verdiept en kwamen uit bij het Del Ferro instituut in Amsterdam. Maar het probleem is een beetje de kosten. Ik heb door Corona een baan minder nu en dus ook €400,- minder in de maand. Ik heb de verzekering gebeld die vergoeden €550,- maar de hele cursus kost €2300,-  ik heb t helaas niet zo liggen. 

Nu was mijn vraag, zijn er hier mama’s die nog een andere tips hebben voor een goede begeleiding? tips of tricks echt alles is welkom. Hopelijk kunnen we dan weer verder om hem er vanaf te helpen. 

Mvg Melissa 

3 jaar geleden

Hoi Inge, we zijn bij specialist geweest en indd een stotter therapeut. Maar Levi gaat steeds op een andere stotteren. Is die van t ene af gaat die over op t volgende.

3 jaar geleden

Precies 🤦🏼‍♀️

3 jaar geleden

Hoi Melissa. Ik heb gelijk even een vraag nav je blog. Ben je bij een logopedist geweest die gespecialiseerd is in stotteren? En ben je ook bij een stottertherapeut geweest? Zelf ben ik logopedist en gespecialiseerd in stotteren. Dit houdt in dat ik vele cursussen heb gedaan op dit gebied. Niet elke logopedist heeft dat gedaan. Dat betekent niet dat zij niet weten hoe ze iemand moeten helpen die stottert, maar zij hebben misschien niet de benodigde cursussen gedaan die in sommige gevallen erg nuttig zijn! Daarnaast bestaat er ook een rap training (hoop dat ik nu de juiste naam schrijf) die volgens mij stuk goedkoper is! Groet Inge

3 jaar geleden

Ja dat dus 🤦🏼‍♀️