Snap

Wie ben ik?

Deel 2

Hier ben ik dan met deel 2, amper een dag later. In het vorige deel kon je lezen dat ik het niet zo makkelijk vond om “zomaar even” een blog te schrijven, laat staan waarover. In dit deel zal ik een beetje vertellen wie ik ben en wat ik doe. 

Mijn naam is Megan en ik ben 26. Ik heb een vriend en samen hebben wij een zoontje van 6 maanden. Ik heb een baan als tandarts assistente in opleiding en verder heb ik niet echt hobby’s. Lekker saai en degelijk he? Wie had dat 2 a 3 jaar geleden gedacht? Megan; een kind, een vriend en een goede baan. Nou, ik in ieder geval niet. Misschien ook wel? Maar ook weer niet. Maar goed, dat is nu niet meer belangrijk. 

Terwijl ik dit allemaal typ ben ik aan het nadenken wat ik verder zal schrijven. Maar dan wordt het weer een ander verhaal dus dat is iets voor het volgende deel. 

Groetjes, joe.