Snap
  • Mama
  • levensverhaal
  • Papablogger
  • recovery
  • papazijn
  • papaschrijft

Wie ben ik? En wat doe ik?

Ik ben Giedo papa van 3 kinderen. 

Overdag werk ik op de bouw als timmerman en in mijn vrijetijd probeer vooral te genieten van het leven zoals het ons toe komt. 

Ons leven in een notendop:

jordy 11 jaar, lars 9 jaar en yara 2 jaar, ik ben getrouwd met Esther en dat al bijna 12 jaar.

We hebben elkaar leren kennen in de kroeg, samen vele zaterdagen samen opstap en vooral veel borrellen en lol maken.

Esther was 6 jaar jonger en dat was toch wel iets ik was 25 en zij 19 jaar jong maar toch bleven we elkaar opzoeken en vooral veel plezier maken.

1 jan. 2006 was het officieel we kregen een relatie.

23 jan. 2009 onze trouwdag💍 ik kan me nog goed herinneren hoe ze van de trap naar beneden kwam in die geweldige witte jurk 👰 WOW mijn prinses 😍😍 en ik natuurlijk die prins op dat witte paard.

15 aug 2009 onze eerste zoon Jordy werd geboren, wat een dag was dat na een zware bevalling apgar score 2 en een hele moeilijke 1e week waaronder een bloedwissel transfusie konden we eindelijk gaan genieten van onze zoon.

30 juni 2011 onze 2e zoon Lars kwam ter wereld en weer ging dit niet zo als gepland  alles behalve een loslatende placenta een spoed keizersnee en heel veel hectiek, maar gelukkig kwam ook dit goed konden weer gaan genieten van ons gezinnetje.

In de jaren hierna hadden wij de wens voor een 3e kind maar helaas mocht het niet lukken na 3 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en een miskraam besloten we om die droom los te laten, mede door medisch advies.

2016 het jaar dat voor altijd in onze herinnering zal blijven als het waarin alles veranderde.

Het ging helemaal niet goed met mij. ik was verslaafd, ik kon er niet meer om heen, ik moest toegeven dat ik een probleem had en dat ik het niet meer alleen kon. 

Ik moest met de billen bloot om mijn gezin en vooral mijzelf te redden. 

Ik heb me op laten nemen in een verslavings kliniek......daar heb ik veel geleerd maar het belangrijkste was dat ik weer van mezelf moest gaan leren houden, en daarvoor moest ik alles veranderen zoals het opheffen van mijn 2 bedrijven en uiteindelijk ook mijn eigen faillissement aangevraagd. 

25 juni 2018 de wonderen zijn de wereld nog niet uit onze 3e kind yara wordt geboren, tegen alle adviezen en verwachtingen in was Esther zwanger geworden. niet gepland en zeker niet het juiste moment gezien privé situatie maar voor ons was er geen twijfel om er toch weer voor te gaan dit was ons wonder.🌠 en deze keer ging alles zoals gepland.

Zo dit was even korte samenvatting van mijn leven,

Willen jullie meer weten van hoe ons leven er nu uit ziet en wat er precies allemaal is gebeurd tijdens de zwangerschappen de geboortes en net daarna maar dan vooral vanuit het oogpunt van de papa, of hoe ik mijn verslaving uiteindelijk heb leren omarmen en hoe het is om te leven in herstel.  Hou me dan in de gaten hier op mamaplaats of op mijn instagram @papagiedo 

3 jaar geleden

Mooi beschreven!! 👍

3 jaar geleden

Topper