Snap
  • Mama
  • oppas
  • balans
  • werkdag

WERKDAG - Kids naar opa en oma

Wat een fijne break in de week

WERKDAG - Onze kinderen (en wij!) zijn heel blij dat ze af en toe bij opa en oma kunnen spelen! Dat geeft een fijne break in hun week en zorgt ervoor dat ik een lang blok door kan werken. Win-win!

Omdat ik van tevoren mijn week plan, heb ik ook al nagedacht over hoe ik het onderwijs van deze dag voor de kinderen verspreid over de andere dagen. Op die manier komen we niet in de knoop te zitten met het werk wat gemaakt moet worden.

Onze oudste dochter kan zelfstandig bij oma of thuis werken. Maar voor de andere twee meiden werken we het vooruit of achteraf als het niet anders kan met de instructies van juf. Op deze manier hoeven opa en oma niet ingewikkeld met al het thuiswerk aan de slag te gaan, maar blijven we wel bij met het werk van school.

Hoe verdelen jullie het schoolwerk over de dagen? Verspreid je het over de ‘gewone’ vijf dagen of bundelen jullie het schoolwerk?