Terug
Blog header image

Werk werk werk, moeilijke keuzes!

Van vaste baan, naar ontslagen, naar weer een nieuwe baan, weer ontslagen enzo verder!
Annemiek2
7 jaar geleden

Ik zou gaan voor het gene wat de beste toekomst heeft. Ik heb geen betaalde baan maar zodra zoolief naar de basisschool gaat wil ik wel werk gaan zoeken. Ik zou dan kijken wat binnen mijn mogelijkheden pas en wat de beste toekomst geeft. Heel veel sterkte met je keuze.

Lindsy83
7 jaar geleden

Ik probeer altijd te kiezen voor de baan waar ik het langste blijven kan. Behalve als ik moet kiezen tussen full-time en part-time, dan ging ik voor full-time en als ik kon kiezen tussen oproep of vaste uren ging ik voor de vaste uren. Maar het is eignelijk heel persoonlijk en ook je gezin heeft invloed op wat het beste bij je past. Volg je hart en bij twijfel niet doen. ;)

Blog header image

My family

💜