Snap

Welkom! Wie ben ik?

Hoi jij, welkom op mijn pagina! Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om hier te ‘zijn’.

Ik ben Stella, 28 jaar, getrouwd met Coen, kakelverse mama van baby Soof (06/2020), poezenmoeder van onze terror kat Juan en ik ben door onze vriendengroep gedoopt tot ‘Toof’. 

Kennen jullie de tekenserie De Tofu’s nog? 

Voor wie het niet kent, een stukje Wikipedia: ‘De Tofu's is een Frans-Canadees satirische tekenfilmserie die gaat over een familie die ecologisch leeft en woont. Zo hebben ze geen aansluiting op het stroomnetwerk en het riool, verbouwen ze al hun eten zelf en wekken ze hun elektriciteit op met een kleine windmolen. Ook maken ze doorgaans kleren van schapenwol. Ze hebben drie dieren: een haan, een schaap en een geit.’

In de serie komt geen ‘Stella’ voor, maar als ze mijn hart zouden kennen, hadden ze dit vast en zeker gedaan. Ik ben dol op dieren, eet zo min mogelijk vlees, maak me druk om het milieu, ik geef mijn dochter bij voorkeur speelgoed zonder batterijen, hou van biologische toestanden en ik heb een hekel aan afval op straat. Ik ontspan in de natuur, geloof heilig in karma, leef met de maan, hou van yoga en andere ‘zweverige’ bezigheden, er staat een extra groot familiebed op mijn verlanglijstje, ik geef belachelijk veel geld uit aan verantwoord eten voor Juan de kat en ik heb een fiets. In het geval van de fiets moet ik zeggen dat het bij ‘hebben’ blijft. Ik ben namelijk ook dolblij met de auto die voor de deur staat, dat wij aangesloten zijn op het stroomnetwerk en het riool, blij dat wij geregeld ook wel slechte/chemische ‘troep’ eten en ik kan er (inmiddels) prima mee leven dat onze dochter sinds een week na haar geboorte kunstvoeding drinkt. Oja, ze heeft ook vanmorgen haar eerste vaccinaties gehad.. Ze slaapt wel op een (diervriendelijk / goed leven gehad) schapenvachtje van Terschelling, dat dan weer wel. 

Een beetje ‘Toof’ dus, maar dan eentje die ook wel houdt van de moderne wereld.

Nogmaals welkom! Leuk dat je meeleest!