Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winterjas in de zomer kopen?

Overal zie ik de eerste erg leuke winterjassen al verschijnen. Is het waar dat veel mama's komende maand de winterjas al kopen?

Op facebook en op de websites kun je er al niet meer omheen:

De eerste winterjassen voor je kids zijn al gearriveerd!

Is het nou gewoon een verkooppraatje of zijn er mama's die ook al in augustus een winterjas kopen? Om heel eerlijk te zijn word ik ook gewoon erg enthousiast van al die vrolijke warme jassen en vorig jaar heb ik ook de jas voor mijn zoontje in augustus besteld...hihi. ik ben benieuwd naar jullie reacties!!!!

10 jaar geleden

Ik moet er gewoon tegen aanlopen.. de nieuwe jas die ze komende winter draagt die heb ik 2 winters geleden al gekocht;) hhahahaa...en dat doe ik ook met al haar andere kleding... in de uitverkoop natuurlijk, maar daarom niet minder leuk...ik moet wel zeggen nu mijn dochter iets meer haar eigen smaak krijgt en meer noten op d'r gezang krijgt wat ze aantrekt ik wel wat voorzichtiger begin te worden.. uurtje geleden nog een spijkerrokje voor 1,40 euro bij de Terre Des Hommes gekocht van de Hema die ze pas over een jaar aan kan..ideaal!

10 jaar geleden

Ik probeer er wel altijd vroeg bij te zijn. Voor jongetjes vind ik de jassen niet altijd even leuk en is de keuze beperkt. Maar goed, kan natuurlijk ook mijn smaakt zijn :-) Ik vind het ook stom als je op het schoolplein nog 6 andere met dezelfde jas ziet.

10 jaar geleden

Gelijk heb je!!!ik ben dol op leuke breisels...staat zo vrolijk!!!

10 jaar geleden

Nee ik koop nooit het nieuwste van het nieuwste.. Ja vooral dadelijk....vestje aan in de winter. Verwarming weer wat lager. En je hebt tegenwooridig zulke leuke patroontjes.