Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Weer onze tickets geboekt!

Mama en zoon gaan lekker vakantie vieren in Nederland

Heerlijk, nog maar 24 nachtjes en deze mama gaat met haar kleine mannetje op vakantie naar Nederland voor 12 dagen! Ik kijk er enorm naar uit, want ik mis mijn familie en vrienden in Nederland vreselijk. En daarnaast willen zij natuurlijk ook ons wandelende aapje weer eens zien en knuffelen.

Helaas gaat papa niet mee, die krijgt geen vrij met de feestdagen. Extra drukke tijd in het hotel in Turkije. Maar hopelijk kunnen we in april/mei nog een weekje met z'n drietjes op en neer.

Ik hoop stiekem wel op sneeuw, al denk ik dat die zo vroeg nog niet komt. Vooral voor de kleine man, reuze benieuwd hoe die op sneeuw reageert en hem lekker in de sneeuw neerzetten haha, zie het al helemaal voor me. Maar goed, gebeurd dat dit jaar niet, dan volgend jaar misschien.

Een paar dagen na mijn terugkomst in Turkije, zullen mijn mannen en ik ook nog een dag of 10 naar mijn schoonfamilie gaan, die op nog een kilometer of 600 bij ons vandaan wonen. Mijn schoonouders hebben de kleine man vlak na de bevalling gezien en de rest van de familie nog helemaal niet, dus wederom zal de kleine man helemaal platgeknuffeld gaan worden. Daarnaast hebben we ook nog een nichtje die wij nog niet gezien hebben, die nu al 1,5 jaar oud is. Het werd dus weleens tijd :)

Het inpakken zal wel weer drama worden (wat moet nou weer allemaal mee? hoe krijgen we al die nieuwe, lekkere, leuke dingen uit NL weer mee terug zonder over de kilo's heen te gaan?) maar goed, we hebben het ervoor over. Heerlijk genieten!

10 jaar geleden

Oh wat leuk zeg! Geniet er maar van.

10 jaar geleden

Heel veel plezier alvast...geniet er van!

10 jaar geleden

wij pakken altijd weggooi dingen in... oude kleren/ondergoed etc dat op het eind weggegooid kan worden, plaats voor de hollandse lekkernijen ;)geniet ervan!

10 jaar geleden

Wat fijn dat je de tickets hebt geboekt! Ik wens je een hele fijne vakantie toe.