Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Weer even een blogje

Zo, al weer ff geleden dat ik een blogje geschreven heb.

Behoorlijk drukke en hectische tijd achter de rug.
Afgelopen zonden (28-4) dan eindelijk de 1e verjaardag van mijn dochtertje! Wat vond ik het spannend!!  Voor mijn gevoel was het voor mijn kleine meisje prima zo. Helaas hield ik mezelf teveel vast aan een soort planning. Door omstandigheden was de opa (mijn schoonvader) even wat later op de verjaardag. Ik wilde gewoon graag dat hij bij de taart was. Maar mensen liepen daar op een gegeven moment zo moeilijk over te doen. Alsof ze haast hadden... Dacht bij mezelf.. tis een verjaardag van een klein kind wat wil je nou gaan zitten haasten?? Zo kom je der wel achter hoe je het de volgende keer anders wil gaan doen. Want zo'n kleintje heeft er toch geen baat bij of er nou bewijs van spreken 20 mensen in de woonkamer zitten of 5... Nee, op dat moment kon ik mezelf echt opvreten pff. En dan ga ik alweer aan mezelf twijfelen... Heb ik er zo wel goed aan gedaan en dat soort dingen. 
Maar gelukkig kon in mezelf er zelf bij neerleggen en uiteindelijk wel genieten van het moment van de taart en de cadeautjes. Wat was dat mooi zeg. En wat leek ons kleine meisje ineens groot.

 

10 jaar geleden

gefeliciteerd met je meisje, jammer dat dingen niet liepen zoals je in gedachte had. De kunst het alles op zijn beloop laten, het loopt altijd anders dan je in gedachte hebt en daar leer je ook weer van.

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!

10 jaar geleden

Alsnog gefeliciteerd!

10 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd! En wat kinderachtig dat mensen daar moeilijk over deden zeg.. Het is wel opa hoor! Die hoort toch gewoon bij dat moment van de allereerste verjaardag van z'n kleindochter! Gelukkig hebben jullie er uiteindelijk van kunnen genieten!