Snap
  • Mama
  • voorstellen
  • #gezin
  • #humor
  • heerlijkeerlijk
  • JanSteen

Weer een nieuwe blogger

Even voorstellen..

Ik hoor jullie al denken, daar komt weer een blogger. Weer iemand die schrijft over haar gezin, het huishouden, de kinderen en hoe ze opgevoed worden. Wat gaat ons dat aan? Nou helemaal niets inderdaad. Toch wil ik graag de mensen die wel interesse hebben meenemen op een ludieke manier in mijn wereld, mijn gezin, mijn gezin met vijf.

Ik ben de mama van dit gezin en naast mij staat een geweldige papa. Samen hebben we drie monsters. In de volksmond ook wel kinderen genoemd. Een kleuter-meneer uit 2015, een peuter-mevrouw uit 2017 en de baby uit 2020.

Zelf noemen we het altijd een huishouden van Jan Steen, maar ik denk dat we best op de goede weg zijn. Graag laat ik jullie deze weg zien. Mijn doel is vooral om mijn lezers een lach te bezorgen met onder andere humor en zelfspot. Ik wil schrijven over herkenningspunten binnen elk gezin.

Wij houden het al veertien jaar met elkaar uit en ik denk dat humor het belangrijkste is in onze relatie.

Ik probeer mij te onderscheiden van al die duizenden andere bloggers door gewoon heerlijk eerlijk te zijn. Juist de dingen schrijven die niemand anders durft te schrijven. (of zeggen) Ik hoop dat jullie het meeste dat geschreven wordt dan ook lezen met een kleine knipoog en niet meteen bureau jeugdzorg op ons af sturen. ( dat kan ook helemaal niet want die bestaan niet meer)

Ik werk namelijk zelf in het sociaal domein en mijn man in het onderwijs. Daarnaast werken we dus fulltime als opvoeders, dat is misschien nog wel de zwaarste taak. (en zwaar onderbetaald)

Leuk dat je komt kijken op gezinmetvijf, Laat je even weten wat je er van vindt?