Snap
  • Mama
  • borstvoeding
  • werken
  • loslaten
  • groeien

Weer aan ‘t werk

De afgelopen 4 weken ging het werken heel goed. Het is weer heerlijk om aan het werk te zijn, contact te hebben met de klanten en geld te verdienen. Ook Lexus raakt eraan gewend dat mama af en toe even weg is.

Waar ik vooral trots op ben is dat ik Lexus nog steeds borstvoeding geef. Het gaat goed, maar het vergt heel veel van me. Ze wilt nog steeds graag elke avond klusteren tot vaak midden in de nacht en meldt ze zich vaak weer om 4 uur in de ochtend. Het lukt me niet echt om een ritme te hebben met haar maar als ik er niet ben pakt ze gelukkig wel de fles. Ik heb besloten om niet te kolven omdat me dat te veel stress oplevert dus ze krijgt dan kunstvoeding. En langzaam zijn we hapjes aan het geven waar ze erg geïnteresseerd in is.

Het tekort aan slaap is sommige dagen erg vermoeiend maar ik probeer overdag mijn rust te pakken waar ik kan.

De laatste paar dagen merk ik aan mezelf wel dat ik emotioneel soms echt uitgeput ben. Dat komt vast omdat ik me soms te druk maak over hoe het met de kids zal gaan als ik er niet ben. Ik moet steeds mijn kinderen loslaten als ik ga werken en dat valt me toch best wel zwaar merk ik. Het komt misschien ook wel doordat Oliver komende maand gaat starten met school en hij nu bezig is met af en toe een dagje meelopen. Ik vind dat toch wel erg pittig om los te laten en de controle uit handen te geven. Maar ergens weet ik ook wel dat ook dat wel weer goed komt. Er komt een tijd dat ik eraan gewend raak dat de jongens mama niet meer nodig hebben en dat Lexus klaar is met borstvoeding.

Tot die tijd hoop ik dat het lekker blijft lopen zoals het nu is en dat ik zelf het emotioneel een plaatsje kan geven.

Komt goed, ook mama moet groeien. 

Snap
Snap
Snap