Snap
  • Mama
  • Relatie

Weekendje weg met werk?

Ik merkte wat vreemde dingen aan mijn man. Stuk voor stuk geen grote dingen maar samen... Toch dacht ik dat de storm was gaan liggen...

Na een tijdje rust is er toch weer iets wat me niet lekker zit: Philip gaat een weekend weg met zijn werk. Vrij last minute kwam hij er mee en het is ook al aankomend weekend. 

Hij werkt bij een redelijk groot bedrijf en zit in de zogeheten 'feestcommissie'... Dat zit hij al jaren en juist dat vind ik zo leuk aan hem. Hij gaat overal vol voor. Ook voor zijn collega's. Zo peutert hij regelmatig wat budget voor een avondje bowlen of hapje eten weg bij het management. Nu weer iets geregeld: weekendje weg met collega's. 

Meestal hoor ik hem al weken erover en als het uiteindelijk doorgaat is hij reuze blij. Meestal gaat het om één avondje, nu een weekend. En over dit weekend heb ik hem niet van te voren gehoord. Maar lijkt me iets bewerkelijker dan een avond bowlen organiseren? 

Dat zei ik tegen hem: Hoezo? Ineens een weekend weg? Ik heb je helemaal niet over de voorbereidingen gehoord anders... 

Klopt zei Philip, zijn mede-feestcommissielid had het voortouw genomen dit keer. Handig toch?!

Het is een kort weekendje, ze vertrekken zaterdagmiddag richting de Ardennen en komen zondagavond terug... Net dit weekend, wat extra lang is door Koningsdag. Ik vind het maar niets en heb hem dat laten merken. 

Of andere collega's geen commentaar van thuis uit gehad hebben op dit weekend wuifde hij weg met: ''Niet iedereen is zo zeurderig (met een knipoog)''. 

Het is zo dubbel, want hij doet niets verkeerd en we hebben ook zoooo veel lol samen. Moet ik verder 'graven' en doorvragen? Of mijn gevoel even laten gaan en er een lekker weekend met kids van maken? 


Mijn verhaal wil ik delen met jullie, mede moeders, en ben benieuwd naar de reacties. Want zie ik nu spoken of doet mijn geliefde man dingen die niet kunnen? 

7 jaar geleden

Vraag je vragen op onverwachte momenten. Mag je aan zijn spullen zoals jas of telefoon zitten bijv om van plek te verplaatsen of flipt hij dan? Reageert hij onnodig boos of defensief dan klopt er iets niet veelal. Ik wens je veel sterkte. Mijn vraag aan jou is wat er nog meer mis is dat jij het je afvraagt. Vaak komt een onderbuikgevoel niet nergens vandaan ;)

7 jaar geleden

Ik zou zijn werk bellen met een smoes (de receptie) en dan veel plezier wensen met het uitje.. aan de reactie van deze persoon kan je dan al veel opmaken toch ??

7 jaar geleden

Sorry meid, dit is echt geen zuivere koffie.

7 jaar geleden

Ik zou je lekker focussen op de kids! Al is het weekend ondertussen al bijna voorbij. En vanavond inderdaad naar de foto's vragen. :-)