Snap
  • Mama
  • #verdriet
  • stapjes
  • bult
  • moeilijkverwoorden
  • opa&oma

Weekend post, bult bij de ene, vallen bij de andere en naar oma en opa

Weekend post!

Zaterdag naar mijn schoonouders geweest, op aanraden van onze dochter. Ze deed haar tasje op haar rug, ging op haar speelgoed auto zitten en zei dat ze naar opa en oma ging.

Opgebeld, ze waren die dag thuis, dus hop, naar opa en oma. Is fijn dichtbij, dus dan gaat dat zo gemakkelijk.

Als we bij opa en oma zijn is onze dochter niet weg te slaan bij opa. Eerst op de schommel, in de tent, bouwen en een boterham eten moet met opa. Als opa even wegloopt gaat ze erachteraan. Heel lief om te zien.

Onze zoon is in de weer met ballen, in de tuin van opa en oma. Hij gooit de bal weg (best hard) en de hond brengt hem weer terug. Dat is handig vindt hij, hij geniet er duidelijk van. De honden van opa en oma zijn soms wat onhandig met omdraaien, dus oppassen!

Zondag moest een rustige dag worden. In de ochtend met de bolderkar en de hond gewandeld, wat uitliep op een boze/verdrietige peuter, een dreumes met een bult op zijn hoofd en een gefrustreerde mama en papa.

Lang verhaal kort; Dochter wilde niet meer in de bolderkar na het mee lopen, wilde ook niet meer lopen. Toch in de bolderkar gezet, valt over de rand, hoofd eerst. Net opgevangen gelukkig maar haar voet met sandaal raakte het hoofd van onze zoon.

Tranen bij hem natuurlijk. Arme schat, hij zat er zo lief bij te kijken. Oke, wij naar huis. Pff frustratie even kwijt moeten. Papa ging popcorn met de kids maken en mama even een moment voor zichzelf. 😀

Middag ging beter gelukkig. Onze zoon ging enorm oefenen met los lopen. Hij doet het al zo goed. Ik snel filmen natuurlijk, zie mijn instagram voor de beelden 🙂 lieflevenleonie

Liefs

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Lieflevenleonie?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.