Snap
  • Mama

weegschaal..je vriend of vijand?!?

al voor mijn zwangerschap was het een gevecht, maar de battle gaat door!!!

zucht...na mijn zwangerschap heb ik met mijn man en zussen een dieet gevolgd en dit ging top je sprak er veel over. ..motiveerde elkaar en iedereen was op de hoogte!

na een jaar waren er 2 kilos stiekem bijgekomen en door darmproblemen nog 2  en tja eerlijk is eerlijk mijn streef gewicht had ik nog niet bereikt...

ik ga ervoor!!!! 9.5 kilo moet er af..en ik geef mijzelf tot de kerst..

na anderhalve week bizar streng met de gedachte steeds minder streng te gaan diëten verloor ik 3.5 kilo Ohhh yesss dacht ik de buikgriep had me ook geholpen dus zoals ik al bang was zou de week erna tegenvallen..

ik wil mezelf niet gek maken daarom weeg ik 1x per week op dezelfde dag..

tegengevallen?? ja.. mijn tweede weegmoment was ik aangekomen!! waaaaatttt dacht ik...ik ben blij dat ik weer wat eten binnen hou maar dit is niet echt op vrolijk van te worden..WAAR DOE IK HET DAN VOOR..

vanmorgen riepen de chocoladekoekjes me En ik?? ik heb stoer de kastdeur dicht gedaan en ja daar ben ik trots op! 

nu doen mijn man en zussen niet mee en moet ik het maar mooi zelf doen..

in 3 weken tijd ben ik nu 4.5kilo afgevallen.. nog 5 kilo te gaan! ik ben weer blij en gemotiveerd dat ik deze stap genomen heb Wie weet wordt ooit die weegschaal mijn vriend!

ik moedig je hopelijk aan om ondanks een dipje door te zetten! mijn doel is om beter in mijn vel te zitten en strak wordt ik niet meer maar fitter zeker! 

is de weegschaal jouw vriend? of stiekem toch je vijand?

8 jaar geleden

door stress eet ik er eerder kilos aan... maar zo zie je maar dat iedereen ook op dit gebied wel iets heeft..ik ben de strijd iig aan gegaan! hier moest de knop wel even om moet ik zeggen..nu mijn man nog ;-)

8 jaar geleden

Laten we zeggen dat het een noodzakelijke vriendschap is. Als ik hem niet nodig zou hebben zou hij direct bij het afval staan. Maar ik hen de neiging bij stress erg ongezond te gaan leven. Het gevaar is dat mijn gewicht dan naar beneden dendert. Dus ik heb een streefgewicht van 55 kilo waarbij ik on de buurt wil blijven. Als ik hem onder de 53 zie zakken is het tijd voor maatregelen. Hij houdt me op het rechte pad. Maar of ik er nu vrolijk van wordt, uhm nee! Heb trouwens ook de andere kant van de medaille gekend. Te zwaar. Gewicht blijft helaas een issue bij mij. Succes met de laatste kilo's. Dat zijn de lastigste.