Snap
  • Mama
  • kinderkleding
  • babykleding
  • mindset
  • #webshop

Webshop starten met 4 kinderen

Sinds de geboorte van onze tweeling ben ik begonnen met kleding te maken voor mijn kinderen. Dat viel mijn eigenlijk goed in de smaak en vrienden om ons heen vroegen ook wel eens of ik iets voor hun kinderen kon maken. Soms waren het best wel veel dingen in een week die ik dan maakt. Ook doe ik bedrukking op kleding en werd er vaak voor een verjaardag, fotoshoot, moederdag, vaderdag,... gevraag of ik dan voor hun een shirt  kon maken. Natuurlijk deed ik dat dan. Toen gooide ik op als ik nu een webshop ga beginnen zouden jullie het dan nog vragen aan mij of dan niet meer?

Vrienden om ons heen waren heel enthousiast over dat idee. Dus ben ik eind vorig jaar gaan brainstormen. Wat wil ik voor webshop en wat wil ik er allemaal op hebben staan. Dus zo gezegd zo gedaan.  Zijn we alles gaan regelen, kvk, producten uitzoeken voor bedrukking, wat wilde ik handmade maken voor op de webshop. Dus hebben we januari en februari nog best druk mee bezig geweest en in maart kwam onze webshop boefjes en tuttebellen online.  Wauw, wat een goed gevoel gaf dat. En toen kwam het ik ga hier een hoop tijd aan besteden hoe ga ik dat balanceren met alle werkzaamheden die ik er naast heb. Want je moet webshop gaan bij houden en boekhouding etc. Nou daar maak ik nu elke week een planning voor en maak ik op de dag zelf een balans wat er hoognodig en wat nog even zou kunnen wachten als ik er die dag niet aankom.

Ik werk zelf vaak nog 4 dagen in de week vanuit huis en dan heb ik mijn 4 kinderen waarvan 1 op de basis school zit en de rest van de 3 kindjes thuis zijn. Oh ja en dan hebben we ook de bestellingen die af en toe binnen komen en dan gemaakt moeten worden. Ik kan je vertellen dat ik het geweldig vind. Mijn webshop zie ik echt als mijn dingetje en een dingetje ook van ontspanning daar kan ik gewoon mijn ding in kwijt.We hebben ook enkele artikelen die we inkopen en die proberen we voor een leuk prijsje aan te bieden dus daar zit ook een hoop communicatie tijd in met andere partijen. Nu zijn we vooral bezig met ook kleding van merkjes, Zoals dirkje,....Daar zijn we aan het kijken of we daar collectie van het jaar eerder kunnen kopen om zo leuke dingen aan te kunnen bieden. Ik ga ook het bloggen een beetje terug oppakken omdat ik ook nog bezig ben met een cursus mindset. Daar leer ik zoveel van en ik ontdek zoveel over mezelf. 

In mijn volgende blog schrijf ik wat ik ontdekte in mijn eerste les van de mindset?Willen jullie meer weten over mindset? Willen jullie meer weten hoe mijn dagplanning eruit ziet? Wat zijn jullie doelen voor dit jaar? Wat wil je bereiken? Ik kan je misschien helpen het is vaak alleen mindset. Laat het me weten en je kan mij altijd volgen op instagram dat is @Kathytjeu. Heb je vragen kan je altijd contact op nemen.