Snap
  • Mama
  • Relatie

We zijn aangekomen in het nu..

De afgelopen blogs waren een terugblik en nu neem ik jullie mee naar het heden..

De afgelopen maanden heb ik jullie meegenomen in mijn belevenissen als single mama, ik heb bewust namen veranderd en mijn zoon naamloos gelaten. Ook heb ik de vader van mijn zoon niet genoemd, die is er wel degelijk en we hebben over het algemeen genomen een goed contact. Alle verhalen zijn waargebeurd. Ik hoor graag van jullie of je het leuk vond om mee te lezen en of er misschien vragen zijn..

Dan zijn we nu aangekomen in het nu..de dag van vandaag

Hoe zit het nu met Tom? Tom heeft al 3 weken niets meer laten horen dus dat is over, jammer dat hij niet de moeite nam het netjes af te sluiten..maar ik heb wel dankzij hem weer de zin gekregen om nieuwe mensen te leren kennen.

En hoe zit het nu met Ben? Ja Ben..afgelopen weekend hadden we echt een top weekend samen, maar het gevoel dat ik na afloop had was juist..Daarna was er ineens een radiostilte van 24 uur en dat was in al die weken nog niet 1 keer voorgekomen..dus ik begon te twijfelen en uiteindelijk heb ik hem geappt en hij reageerde meteen maar hij hield het heel neutraal..ik wist meteen er is iets veranderd..ik heb het nog 1 dag aangekeken tegen mijn gevoel in..en na een slapeloze nacht heb ik gevraagd waarom hij ineens zo stil was. Ik kreeg als reactie: Dat hij onze omgang erg fijn vond maar dat hij een bepaald gevoel mist..en daar baalde hij van en misschien wilde hij dit te graag..daarom was hij nu zo stil..Het was alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg..hij mist een bepaald gevoel? WTF..ik was even sprakeloos..Ik heb teruggestuurd dat ik even geen woorden had..hij reageerde meteen dat hij dat snapte en dat hij er zelf ook moeite mee had met dit aangeven, dit was ook niet wat hij wilde..Na een paar uur werd ik boos..echt pissig..dit was dezelfde man die een paar dagen geleden nog zei: Ik vind je echt zo leuk..en alle lieve berichtjes die daarop nog volgde..hoe kan dat nou ineens weg zijn! Ik stuur hem dit en vraag om opheldering en oja by the way..waarom moet ik hierom vragen! Waarom kwam hij hier niet uit zichzelf mee, en hoe lang had hij dit nog voor zich gehouden als ik er niet om had gevraagd..Ik krijg terug: Dat hij alles even moest laten inzinken en dat het pas gister in hem is opgekomen, hij had het echt deze week zelf ook wel aangegeven bij mij..hij vind het zelf ook helemaal niet leuk hoor..TSSS ik word alleen maar bozer maar ik ga niets onaardigs sturen..ik hou de eer aan mezelf..Ik stuur terug: Ik vond jou echt leuk, en ik had het graag nog een paar weken aangekeken omdat we zo'n goede klik hadden, maar goed het is wat het is..Hij stuurt terug: Dankjewel dat je mij heel laat hierin.. Dat is het? Dankjewel dat je mij heel laat? En mijn gevoel maakt niet uit dan ofzo? Ik stuur niets meer terug en dat was 3 dagen geleden..Niets meer gehoord van hem..niet een telefoontje..geen berichtje..alleen stilte..Ik ben boos, verdrietig en snap er niks van..

6 jaar geleden

Wat een rare man die Ben, ik zou ook boos zijn als iemand zo deed. Was erg leuk om je blogs te lezen dus hopelijk komen er nog meer leuke verhalen

6 jaar geleden

Miss een idee om het om te draaien. Eerst daten en gesprekken en als dat klikt dan pas t bed te delen?!