Snap
  • Mama
  • Relatie

We probeerde het - poging mislukt!

Lilly en Finn hebben vakantie, ze hebben daarnaast ook heel goed door dat er van alles aan de hand is...

Zo had Philip al bijna 2 weken niet thuis geslapen en was ikzelf niet in zo'n gezellige stemming. Heel erg, maar ik kon het gewoon niet opbrengen. Philip had een idee: We gaan op vakantie met z'n viertjes! De kids waren meteen dol enthousiast. Ik niet. 

Maar toen ik erover nadacht leek het me wel het beste, de kinderen waren thuis niet meer te houden en verveelde zich dood. Bijna alle vriendjes en vriendinnetjes in de buurt gaan op vakantie. 

Het idee was om even de boel de boel te laten en te gaan kamperen in Duitsland met de tent. Philip (die natuurlijk iets goed te makken/redden heeft) zou alles regelen. Ik hoefde alleen de kleding te pakken. Waar het op neer kwam is dat hij met zijn ouders hun kampeerspullen heeft verzameld en ergens snel snel een camping geboekt heeft... 

Normaal ben ik altijd weken bezig met uitzoeken waar we heen gaan en heb ik reuze veel voorpret. Dat dit nu niet het geval was, maakte me extra droevig. Maar ik wilde dat de kinderen ook even ertussenuit konden en wie weet zou het wel goed uitpakken...

Nou, helaas niet dus. De sfeer was om te snijden en ook Lilly en Finn waren lekker bezig: heel hangerig en vervelend. Hoe hard we probeerde een gezellig gezin te zijn, hoe hard het steeds fout ging. 

Toen de kinderen aan het tafeltennissen waren, zocht Philip toenadering. Ik verstijfde en vond het zo akelig. Mijn eigen man...??? Hoe kan dit?! Het enige wat door me heen ging was: ik wil hier weg, weg uit die tent, weg bij Philip, weg uit Duitsland, weg... 

Nou, dat was het dan. Onze vakantie heeft welgeteld 5 dagen geduurd, maar het leek wel 5 maanden... 

6 jaar geleden

Misschien helpt het om uit te spreken dat jullie bij elkaar blijven voor de kids en verder wel zien waar het schip strand? Dan is de druk dat het moet lukken eraf.

6 jaar geleden

En zocht hij toenadering bij jou of bij een andere vrouw? Ik snap het verhaal niet helemaal goed ;-). Hoop voor je dat het nu weer goed gaat!

6 jaar geleden

Hoe gaat het nu inmiddels?