Snap
  • Uithuisplaatsing
  • huiselijk geweld/relatie
  • huiselijk geweld/relatie trauma
  • huiselijk geweld
  • sterker dan ooit

We gaan door naar deel drie

waarom ik doe wat ik doe

Lang geleden zei er iemand tegen mij “Truusje je moet een boek over jullie verhaal schrijven”.

Ik keek die man aan alsof ik water zag branden en dacht dat ik echt niet kon schrijven. In al die jaren dat ik mijn uiterste best deed andere slachtoffers van huiselijk geweld te helpen bleef wel het zaadje in mijn hoofd groeien dat boek kwam er inderdaad. In mijn eerste is te lezen wat er allemaal gebeurt is in ons leven en hoe ik eruit heb weten te komen. Ondertussen bleef ik mijzelf verder en verder ontwikkelen en hielp ik steeds meer mensen met ons verhaal, Alles wat ik wist en hoe ik mijn dingen had opgelost deelde ik zodat ik andere mensen ermee kon helpen. Ons verhaal hield alleen niet op bij het eerste boek het ging zelfs verder.

Mijn uitgever kwam op de koffie en vroeg aan mij “whats new” In een notendop vertelde ik van de afgelopen jaren en wat er allemaal gebeurt was. Met ogen zo groot als schotels keek hij mij aan sloeg zijn armen over elkaar en zei” En waarom ben jij godver nog niet aan het schrijven?” Ok Ok ik begin al en al snel was daar boek twee.

Wederom kon ik met ons verhaal enorm veel mensen helpen dit keer niet alleen slachtoffers van huiselijk geweld maar ook mensen die te maken hebben met jeugdzorg, Steeds meer ouders wisten mij te vinden en vroegen mij om raad, Alles wat ik weet vanuit ons verhaal ,Hoe ik alles in ons verhaal heb aan gepakt deel ik met mensen en zo help ik veel mensen. Het is zelfs zo groot geworden dat ik nu moderator ben op een platform waar ouders met alle vragen terecht kunnen, Er is een theatershow van mijn twee boeken gemaakt die ik regelmatig opvoer bij jeugdzorgorganisaties, er is een theaterlezing over samenwerking met ouders, Ik heb een mooie folder ontwikkeld voor ouders waar de kinderen uit huis zijn geplaatst met informatie die ik toen der tijd niet had. Ondertussen kan ik enorm veel opnoemen waar ons verhaal tot geleid heeft en hoe raar dat ook leest ik ben er trots op! Ik heb van ons vreselijke verhaal een positief iets weten te maken en ik ben nu in staat ouders te helpen en dat doe ik met hart en ziel. Nu ben ik bezig met het derde boek tevens laatste boek. Ook hier ga ik jullie weer in meenemen.

www.uitgeverijterebint.nl