Snap

Wat zal ik krijgen voor moederdag??

Ja, het is bijna zover, moederdag komt er weer aan. Op school knutselen de twee oudsten er weer lustig op los. Natuurlijk moeten ze het geheim houden, maar de oudste heeft stiekem al een beetje verklapt wat het is:-) Ik zit nu samen met haar in het komplot, papa weet nog van niets.

Maar ik krijg nog veel meer voor moederdag dit jaar. Een kleine greep van al de geschenken volgt nu: Een nacht waarin waarschijnlijk minstens 1 kind wakker is. Om 6 uur 's ochtends al een bezoek van de kids op bed. Een ontbijtje dat ik waarschijnlijk staand op moeten eten ivm de drukte hier. Huishoudelijke klusjes die in het weekend gewoon doorgaan. En zo kan ik nog wel een halve pagina volmaken.

Ach ja, over een tijdje willen ze helemaal niet meer bij ons in bed, ontbijten ze het liefst op de kamer als ze uitgeslapen zijn om 11 uur en gaan ze daarna naar vriendjes.

Waarschijnlijk ga ik met 1 van de kids naar mijn ouders om daar in alle rust een moedermiddag te vieren:-) Kopje thee, beetje babbelen en daarna helemaal opgeladen weer naar het thuisfront. Waar alles weer van voren af aan begint.

Eigenlijk is moederdag nu voor ons niet anders dan elke andere dag. Hoeft ook niet voor mij, laat de kids maar gewoon doen zoals ze normaal ook zijn. Als ze wat ouder zijn gaan wij ook ons eigen plan trekken, misschien wel met z'n tweeën ergens brunchen of lekker lang wandelen met de honden.

Maar nu eerst deze 'moederdag' overleven. Zal vast wel goedkomen, en anders kan ik maandag weer bijkomen als de kids op school zitten, mijn man weer op het werk zit en ik alleen ben met de jongste:-)