Snap
  • Mama
  • Nieuws

Wat wordt er minimaal op de blogs gereageerd...

Ligt het aan mij of klopt het inderdaad dat er op de blogs op de nieuwe site veel minder reacties zijn dan op de oude site ??

Jammer....dat er zo weinig reacties zijn op de blogs van mama´s sinds de nieuwe site een feit is. Ik betrap mijzelf er ook op dat ik minder reacties plaats dan vroeger maar wat de reden is ???Het enigste dat ik kan bedenken is dat je nu geen berichtjes meer krijgt als er op je blog wordt gereageerd en op je reactie een reactie wordt geplaatst.  Misschien kunnen wij met elkaar  de oorzaak  vinden en wellicht kan mama-plaats er dan een oplossing voor bedenken ?

10 jaar geleden

Fijn om te horen Marieke! En vooral blijven doen natuurlijk :) Je nieuwe blog was leuk en herkenbaar.

10 jaar geleden

Super! Ik vind het namelijk heerlijk om te bloggen!

10 jaar geleden

Dames, dank jullie wel voor jullie oplettendheid en jullie opmerkingen. Daar gaan we zeker mee aan de slag!

10 jaar geleden

Ik had er zelf ook al last van, maar vandaag had ik zowaar 2 notificaties in mijn mailbox! Misschien heeft mamaplaats dat probleem eindelijk opgelost. Ik hoop dat dit weer een bruisende blogplaats wordt, want ik mis het wel!