Snap

Wat vinden jullie van de nieuwe website?

Wat vinden jullie van de nieuwe website, ikzelf vond het in het begin een goed iets maar nu, veel minder, het is veel meer uitzoeken....

Wat vinden jullie van de nieuwe website? Ikzelf vond het in het begin een goed iets maar nu, veel minder, het is veel meer uitzoeken, en de grote knoppen enzovoorts maken het er niet makkelijker op. Ik vind de afbeeldingen die nu veel groter zijn wel leuker, vaak was het erg moeilijk om te zien wat er op de afbeelding stond. Ook bij de winacties vind ik het fijn dat de namen van de winnaar of meerdere er meteen op staan, en niet dat je telkens naar de hele blog moet gaan. Maar dan de nadelen, advies/tips blogs staan allemaal door elkaar en je moet meteen bovenin de keuze maken wat je wilt bekijken, ook is de testpanels stuk moeilijker geworden. Ik kan wel zien welke er zijn en welke er geweest zijn maar niet hoe moet ik me nu aanmelden? Bij de win acties is het nu ook duidelijker om te zien hoe lang de acties nog duurt, dat is duidelijk. 

Hoe zit het met jullie? Vonden jullie het meteen fijn? Waar loop je nu tegenaan? Wat wil je anders zien? Is er een verschil van mening met de eerste keer en dan na een dag dat je de website weer bezocht? Kan iedereen gewoon blogs en reacties schrijven? Zelf had ik daar problemen mee. 

9 jaar geleden

Mama-cate, wat goed dat je zo kritisch bent! Vervelend dat je eerst niet kon reageren en bloggen, maar dit is zoals je zelf al schrijft, inmiddels al opgelost. Momenteel zijn we nog druk bezig met het beter maken van de site. Als je nog tegen dingen aanloopt, dan mag je dat altijd mailen naar info@mamaplaat.nl. Alvast bedankt!

9 jaar geleden

Mooi...maar ik kan er niet aanwennen...

9 jaar geleden

mooiere layout maar vreselijk onhandig...

9 jaar geleden

Ik vind de website nu veeeeeeeeeeeeeeeel mooier en strakker. Ook kan ik gewoon reacties geven en blogs schrijven ( alleen even getest ) Wel mis ik een zoekfunctie die door de hele website heen zoekt. Nu zoekt deze volgens mij alleen tussen de blogs, waardoor ik ook mijn eigen informatieve artikelen niet meer kan vinden. Wie weet even wennen...