Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wat vind je allemaal in mijn tas?

Hebben jullie dat ook? Een overvolle tas? Ik wel, maar als ik kijk wat er in zit vind ik dat ik het allemaal nodig heb.

Ik heb een leuke schoudertas. Er kan genoeg ik. En dat is toch wel belangrijk.

Vind ik, als vrouw zijnde.

Zo heb ik Eyeliner en mascara in mijn tas. Beide zijn van het merk Deborah Milano. Dit vind ik een geweldig mooi merk en blijft de hele dag goed zitten. Mocht ik dus in de ochtend geen tijd hebben kan ik het altijd nog ergens anders op doen.

4 lipglossen. 1 van het merk Victoria Secret en 3 van het merk Kardashian Beauty. Deze hebben allemaal een verschillende kleur. Want het is maar net waar je zin in hebt en hoe je, je voelt. En je kunt er maar beter genoeg van bij je hebben, je weet maar nooit!

Daarnaast heb ik nog 2 lipsticks. Een roze van het merk Revlon en een rode van het merk FaceAtelier. Ik wil gewoon kunnen afwisselen.

Dan nog 2 lipsmackers, of beter bekent als een Labello. In de smaak Coca Cola en Fanta. Geen kleur alleen lekker smaakje. Waarom ja, gewoon verslaaft. Ik moet wat op mijn lippen hebben zitten.

Een bos huissleutels, een bos werksleutels en mijn fietssleutels. En tja de ene bos is nog groter dan de andere. Zo hou je ze uit elkaar he.

Een paraplu, zo’n kleine goedkope van Hema, werkt prima tegen die onverwachte buien hier in Nederland. En ze zijn kleurig gekleurd en fleurt de dag dan weer op. Want ondanks het regent wil ik altijd over iets positiefs in zien. En dan maar met de vrolijke kleuren van mijn paraplu. Ik vind trouwens de Hema een onwijs goede winkel, waar je een boel leuk en goede spullen kunt kopen voor een leuk prijsje.

Voor de spontane boodschappen, of leuke anders dingetjes heb ik altijd een klein stoffen tasje in mijn tas zitten van de Zeeman, dit koste mij 1 euro. Zo hoef ik nooit een plastic tasje te kopen. Niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Het mooie van het tasje is, dat als hij kapot gaat ik gewoon een nieuwe kan halen voor niets.

Maandverband van Libresse, want ja ben een vrouw.

Zakdoekjes omdat je het nooit weet. Ineens een snotneus of je kinderen. Zakdoekjes deel ik eigenlijk vaker uit dan dat ik ze zelf gebruik. Omdat als ik met de kinderen weg ga ik ook nog snoetenpoetsen in mijn tas stop (ja past echt)

Strepsels en paracetamol van de Etos. Ik heb vaak ineens hoofdpijn, migraine en dan ben ik blij dat ik een stripje in mijn tas heb zitten. Strepsels vind ik gewoon handig. Die heb je altijd ineens nodig.

In totaal heb ik 3 ov chip kaarten in mijn tas zitten. 2 voor de kinderen, railrunners en 1 40% korting kaart.

Fruit! Vaak een appel en als ze er zijn ook graag mandarijntjes.

Mijn agenda, niet alleen omdat daar mijn afspraken in zitten, maar ook heb ik hele mooie foto’s van mijn kinderen erin geplakt. Zo heb ik ze altijd een beetje bij me. Ook staan de belangrijkste telefoonnummers erin, voor het geval dat mij telefoon leeg is of dat ik hem vergeten ben mee te nemen. Mijn agenda is van de Flow.

Mijn telefoon. Tja wie kan er tegenwoordig nog zonder.

Mijn IPod met veel muziek. Vooral Glee en Pink luister in vaak. Maar ook UB40 en Paul de Leeuw zijn erop te vinden.

Mijn super gave en handige portemonnee van het merk Shac Wear. Alles zit er in en past erin.

Een pen, een klein bloknootje en als ik het niet vergeet doe ik er ook nog snel een pakje limonade in.

Een echte vrouwentas al zeg ik het zelf!

Wat zit er allemaal bij jou in je tas? Net zo veel, of nog veel meer?

8 jaar geleden

This is both street smart and inglleitent.

8 jaar geleden

Ontzettend leuk artikel! Leuk onderwerp! Ik denk dat ik hier ook een artikeltje over ga schrijven, inspirerend. Liefs!

8 jaar geleden

Leuke blog! Creatief. Zo zie je maar dat we soms te ingewikkeld denken als we inspiratie zoeken voor een blog. Mijn tas....chocola. En als ik eraan denk mijn agenda, snoetenpoetsers, zakdoekjes, soms mijn make-up tasje met huismerk make-up, sorry daarvoor ;), sleutels, die ik dan niet terug kan vinden onderin mijn tas. Ik zal m binnenkort eens leegschudden en opnieuw indelen. Oja de visitekaartjes natuurlijk. Maar die moeten aangepast worden, want het blogadres klopt niet meer. Daar moet uiteraard mamaplaats opstaan. En dat heb ik nu op de achterkant geschreven. :)