Snap
  • Mama
  • #mama
  • #verhaal
  • #verlieskind
  • #sterrenmama
  • pratenmag#erkenzijnbestaan#vlinderkindje#sterrenkindje#troost

Wat mij drijft

Mijn verhaal

Ik ben Kelly Kaptein 30jaar oud en moeder van twee sterrenkindjes. Sinds ik in 2013 mijn alle eerste miskraam heb gehad, ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Ik kon het niet van mij af zetten en draag het nog elke dag bij me. Sinds die tijd ben ik zoekende geweest, naar wie ik was en ben. Hoe ik hiermee om moest gaan en hoe ik dit kon vertellen aan mensen zonder dat ze dachten dat ik gek was. In 2015 heb ik de diagnose endometriose gekregen en dat verklaarde voor mij alle symptomen, de helse pijnen en de nasleep van het ziek zijn. In die tussentijd is mijn leven alles behalve saai geweest om het maar op zon manier te beschrijven. Van ziekenhuis opnames, verhuizingen, diagnoses, break up's.

In het begin van 2016 stond mij een ander soort leven te wachten. Ik leerde iemand kennen en wilde daar mee een toekomst opbouwen, huisje, boompje, beestje. Maar helaas kwamen wij er als stel al heel snel achter wat mij/ons nog meer te wachten stond. Niet veel goeds. In juli 2017 na veel ellende en ziekenhuis bezoeken en de allereerste en laatste iui poging raakte ik zwanger van *Willow. Helaas stopte op 2 september 2017 haar hartje, na 9 weken zwangerschap.

De maanden die erna volgende voelde ik niks meer, ik snapte er niks meer van en kon alleen maar mijzelf de schuld geven van alle ellende. Tot op de dag van vandaag. Inmiddels zijn we nu 7 jaar verder en de momenten van verdriet, verwerking en het nooit zullen snappen zijn er nog steeds alleen in iets mindere hevigheid. Wij hebben in de tussentijd nog meerdere miskramen gehad, maar de eerste miskraam en de miskraam van *Willow zijn de langste geweest waarin ik zwanger ben geweest.

We hebben nu nog een laatste poging over om onze wens te laten uitkomen. Hier lees je meer over en over de andere dingen in mijn blogs. Ik heb veel steun aan mijn partner en de mensen die dicht bij ons staan. Alleen voor de buitenwereld zijn er nog steeds de hobbels en het niet begrijpen of willen begrijpen. Ik ben mama van twee prachtige sterrenkindjes en ik zal voor altijd hun mama blijven.