Snap
  • Mama
  • afvallen
  • liefde
  • Update
  • Momlife
  • Corona

Wat kan het leven mooi zijn..

Van niks iets maken

Goedemorgen.....

Vandaag vrolijk opgestaan.  Mijn jongste dochter slaapt de laatste tijd éindelijk door!!!   Dus hup die wallen mogen wel weer weg , mijn energie komt weer terug...

Nu ik het daarover hebt.. energie     ik heb na de bevalling van mijn jongste een blog geschreven over het afvallen..

Ondertussen jawel na meer dan een jaar 20 Kilo kwijt... rest nog 6 kilo ong van de zwangerschap en nog 5 kilo extra van mijn winterreserve,haha... maargoed we gaan de goede kant op.

Terug naar mijn verhaal.. het corona virus , dat ons leven tegenwoordig zo goed als beheerst... 

Ik haal er ook voordelen uit. Ik vind het geen handen schudden en of zoenen echt heerlijk.....   ook geniet ik van de tijd met mijn kinderen (mijn man werkt gewoon door in het Erasmus ziekenhuis). Wij hoeven dan ook geen oppas te regelen (wat een gedoe moet dat zijn voor werkende ouders   respect.

Ik vind de rust die er nu heerst heel fijn. Niks moet meer snel snel... pakketjes nu besteld morgen in huis kijkt niemand meer na. Geen gehaast met voetbal ,dansles,school,korfbal, zwemles.  Iedere avond met elkaar eten. Ik probeer gewoon positief te zijn. We hebben een hoop niet , maar ook een hoop wel.. voor sommige zal dit de genadeklap zijn en voor andere bloeit het weer op.

Hier doe ik ook wel creatieve dingen (zoals mijn foto) met de kinderen cijfers maken van duplo , buiten krijten ,namen schrijven alfabet noem maar op. Hier krijgt groep 1 2 namelijk geen huiswerk van school. Ook kunnen ze nu klokkijken wat erg handig is! 

Thuis wat klusjes aanpakken die gedaan moesten worden (zoals heel nederlanD geloof ik , haha!) Jullie ook klussen gedaan?

Hier 2 schoongaande kinderen die vanaf 12 mei weer naar school "moeten"  maar ik vind het spannend wat nou goed is en wat niet, wat doen jullie? Kijken jullie het nog aan?

  

Home is where your buik doesnt be have ingehouden.. remember