Snap

Wat is jouw match?

Wat is jouw stip op de horizon...

Je match.... Heb jij hem al gevonden? Met hem bedoel ik niet een partner, maar datgene dat het vuur in je laat branden. Waar je ogen van gaan twinkelen als je er over praat. Het gene dat je door je dag helpt op de dagen dat het moederschap voelt als een last.

Het is druk en de dagen vliegen aan je voorbij. Je zorgt voor de kinderen. Je houdt alle ballen hoog en ondertussen ben je jezelf in 2015 ergens kwijt geraakt....

Ik zie het om me heen. Bij vriendinnen, op het schoolplein en ook online. Verdwenen passie. Het missen van een drive. Treurige ogen in plaats van stralende twinkel ogen.

En ik gun het je Prachtige Mama, dat je jouw match (weer) vindt. Misschien word je heel gelukkig van piano spelen, maar heb je het jaren niet gedaan. Misschien is jouw match wel lekker wandelen, maar gun je jezelf de tijd er niet voor. Werd je vroeger enorm blij van paardrijden, balletles, zingen in een kinderkoor, bakken van taarten, keihard muziek draaien.

Waar is jouw match?

Wat maakt jou nu compleet gelukkig?

Sta eens stil. Graaf in jezelf en zoek de match die jou weer stralend voor de dag laat komen. Wat maakt jou weer prachtig? Wat is jouw stip op de horizon?

Liefs,

Rachèl