Snap
  • Mama

Wat is jou favoriete film?

Na al die "zware" blog onderwerpen en alinia's waarin ik mezelf voor lul zette, even een ligt onderwerp :) #30DayBlogChallange

Over deze vraag hoef ik echt niet lang na te denken :)

DARK SHADOWS

Zo even een trailertje voor jullie.

Waarom is dit dan mijn favoriete film? Dat zal ik jullie is even haarfijn uitleggen! 

Ten eerste is Johnny Depp DE geweldigste acteur in dit tijdperk. Zijn hele verschijning is gewoon té perfect. Zijn charme, zijn humor. Ik weet dat hij al 50+ is maar OMG, ik hou van hem :). Het begon natuurlijk allemaal 10 jaar geleden met Pirates of the Caribbean (voor wie niet?), toen wilde ik al met hem trouwen! En alle films die ik daarna nog met hem erin heb gezien zijn gewoon fenominaal!! Maar Dark Shadows is by fare mijn favoriet.

Het verhaal is leuk, spannend en Depp maakt "eng" op zijn manier dan weer humoristisch, dra-ma-tisch humoristisch!! Vampiers, complotten, oude gebouwen en legendes komen allemaal samen en dat maakt het een top film, naar mijn smaak.

Maar daar stopt het nog niet! De regiseur is Tim Burton. Ik hou van zijn ideeën, zijn frames en de muziek die hij kiest is altijd op en top! Daarbij zijn Depp en Burton natuurlijk "The Dynamic Duo" in de film wereld. Als jij één film kan noemen van Tim Burton waar Johnny niet in zit, kriig je van mij een roos ;).

En last but not least, Chloë Grace Moretz. Eén van mijn favoriete actices. Ik zag haar voor het eerst is een film genaamt "Let me in". Ik wist even niet hoe ik moest gaan zitten, het was alsof ik mezelf zag, als kind! Als het waar is dat je een dubbel ganger op de wereld heb is zij de mijne. Ik stuurde een foto van haar, uit die film, naar mijn moeder. Zonder beschrijving. 'Wanneer is deze foto gemaakt?' kreeg ik terug. Hahaha! Ook sturen vrienden mij regelmatig foto's van haar met de tekst: 'Loes, zij lijkt zo erg op jou!!'. Ik vind het een compliment, want ik vind haar mooi. En niet alleen dat, ze heeft ook een geweldige aditude!

Dus, als je vanavond geen idee heb wat je nu weer moet gaan kijken, zeg ik: Dark Shadows!!

Welke film moet ik echt nog is zien? Wat is jou favoriet? :)

1 jaar geleden

nee

7 jaar geleden

Haha ja sick he?! Als kind was het dus nóg erger, die gelijkenis xD. En jij bent natuurlijk zwaar film expert omdat je in de videotheek heb gewerkt! Dus jij kent alle films! :O Oke hierbij krijg je een virtuele roos :) Oh en ga Dark Shadows kijken!!!!!!! It's the best!!!!!!

7 jaar geleden

wouw, die actrice lijkt echt op jou! Gaaf! Johnny Depp had mij ook al in zijn ban sins Edward Scissorhands. En Tim Burton heeft gewoon een duistere magie die je wel goed moet vinden! Van beide ben ik dus ook zeker fan! Toch merk ik dat ik sinds ik niet meer in de videotheek werk het wel heel hard achteruit is gegaan met het aantal films dat ik kijk... Deze komt nu dus zeker op mijn lijstje te staan! Tim Burton en Johnny Depp zijn echt een perfecte combo, maar ik kan wel een aantal films noemen van Tim waar Johnny helaas niet in zit... Toch zijn die films niet minder goed ;)

7 jaar geleden

Romeo + Juliet, vond ik ook een hele mooie film, alleen als ik me niet vergis spreken ze die hele film in Shakespear-taal, of terwijl diepe, moeilijk tekst, toch? En Shutter Island, jaaa! Goeie film! En ik had precies het zelfde, tweede keer ook spannend omdat je dingen ziet die je de eerste keer niet had gezien :) Maak maar een blogje! Ben benieuwd of er titels tussen zitten die ik nog kan gaan bekijken! :D