Snap
  • Mama

Wat is het toch fantastisch om moeder te zn

Niemand kon me vertellen dat als je moeder wordt dat je elke dag zoveel meer van je kind gaat houden..

Ik zal bij het begin beginnen. Toen na de bevalling mn ventje er eindelijk was, toen moest ik gelijk de OK in omdat mn placenta niet compleet was. Dus inplaats van genieten van mijn kersverse gezinnetje zat er voor mij niet in. Eenmaal dat ik terug kwam was het half 11 in de avond. En kreeg ik eindelijk mijn zoontje goed te zien. Maar wat niemand je zegt of vertelt is, dat ik totaal geen gevoelens had van hij is van mij wat je op foto's ziet. En dat gevoel had ik 2 dagen erna nog steeds.

 Ik heb het gelukkig meteen besproken en toen kreeg ik het antwoord dat dat normaal is

Het heeft echt in totaal 4 dagen geduurt voor dat ik lekker in me kraamtranen begon te huilen hoeveel ik wel niet van hem hield. Maar al had iemand dat van tevorem even kunnen melden dat je zo zou gaan voelen, had ik niet met zo'n kut gevoel gezeten dat ik een slechte moeder was. Maar jeetje zeg op het moment dat je dan van zoiets kleins houdt wordt dat alleen maar meer ik dacht echt dat baby zijn mag ie zo lang mogelijk zijn. Maar hij begint nu te brabbelen wat ontzetten lief !! S'morgen hoe vroeg het ook is haal ik hem uit zn bed en het eerste wat ik krijg is de grootste lach ! Ik heb ook echt de 1e 2 maanden met een mannetje gezeten met ontzettende buikkrampen en verstopping. Tot ik met me borstvoeding stopte en iemand me de tip gaf h.a voeding proberen. Dat werkte super ! Na de 3 maanden alleen maar lachen onze pracht en praal heeft bij elkaar vanaf de bevalling tot nu 2uurtjes gehuild. Mijn vriend en ik zijn ook dichter bij elkaar gekomen. Zo ontzettend dankbaar voor dit mooie wonder !!

9 jaar geleden

Jaa inderdaad Maike dat had ik dus ook .. dat zijn van die kleine dingen die niemand je vertelt ! Net als een soda badje. Maar niemand vertelt je dit vantevoren dus zit jij de de hele tijd schuldig te voelen tot je je mond open trekt en iedereeen om je heen zegt dat had ik ook !

9 jaar geleden

Dat is waar wat je zegt en dat vond ik ook heel erg toen ik bevallen was. Het lijkt alsof je gelijk vanaf het eerste moment op een roze wolk zit en dat dit zo doorgaat. Nou dus niet. Ik had een vet zware bevalling gehad en zat helemala niet op een roze wolk. Dit besproken te hebben blijken vet veel moeders te hebben. Halllooo had dit even eerder gemeld haha. Ik dacht ook echt dat ik een slechte moeder was. Niets was minder waar. Je leert in de loop van de tijd steeds meer van de nieuwe situatie te genieten.