Snap

Wat is er gebeurd? Kan ik dit aan?

Philip biechtte alle op. Nu light de bal bij mij. Kan ik hem vergeven? Het is niet niets wat hij heeft uitgevreten...

Toen hij vertelde geen seks gehad te hebben met haar viel er een last van mijn schouders. Zo voelde dat letterlijk. Ik liet niets merken en bleef hem boos aankijken...

Wat is er dan wel gebeurd? Naast app-jes sturen...

Daar begon hij, hij vertelde een aantal situaties tot in detail. Ze hebben regelmatig elkaar geknuffeld en ook af en toe is er gekust. Hij wist dat het fout was maar het gaf heb op dat moment een heel goed gevoel. Een soort verliefdheid of een soort drugs, zo verwoordde hij het. 

Een aantal keer hebben ze samen geluncht of gedineerd. Wel altijd op een plek waar ze niemand kende. Dat zegt al genoeg eigenlijk. 

De laatste keer dat ze elkaar zagen zijn ze gaan eten bij een hotel en was er ook een kamer gereserveerd. Alleen was het Monique die teruggekrabbeld had. Anders had er zomaar veel meer gebeurd kunnen zijn gaf hij toe. 

Waarom ze terugkrabbelde weet hij niet. 

Sinds dat ik er achter gekomen bent heeft hij geen contact meer met haar gehad zegt hij. Hij biedt aan dat ik in zijn telefoon mag kijken. 

Wat een grap,... je kunt toch zo alles verwijderd hebben? 

Dat is een kwestie van vertrouwen zegt hij. 

Oke, nog een grap: zegt hij nu dat ik hem moet vertrouwen? Mister wantrouw himself. 

Dat ze te ver zijn gegaan is duidelijk. Hij heeft zijn verhaal gedaan en laten merken dat hij niet alleen de kids niet kwijt wil, ook mij wil hij niet kwijt. Of ik dit kan? Geen idee. 

Ik ga er wat nachtjes over slapen en wijs hem weer de deur. Met het idee dat hij morgen weer op kantoor met haar zit, ga ik misselijk naar bed. Van slapen komt het niet, mijn hoofd zit vol. 

Mijn verhaal wil ik delen met jullie, mede moeders, en ben benieuwd naar de reacties. Want zie ik nu spoken of doet mijn geliefde man dingen die niet kunnen? 

6 jaar geleden

Het stomme is dat als je niet in die situatie zit je dan zegt dat als het jou over komt dat je je partner dan hoppa de deur uitzet maar op het moment dat het echt gebeurt dan kun je dat soms niet zomaar! Succes ermee

6 jaar geleden

Het feit dat je erachter moest komen maakt het erger dan wanneer hij volledig uit zichzelf alles had verteld. Ik zou hem niet meer kunnen vertrouwen. Als je er niet achter was gekomen hoe ver en tot wanneer was het dan doorgegaan? In ieder geval heel veel sterkte, met wat je ook gaat beslissen. Want hoe dan ook beide keuzes gaan je pijn doen...

6 jaar geleden

Heel veel sterkte ermee! Ik hoop voor je dat het goed mag komen.

6 jaar geleden

Tijd voor hem om een nieuwe baan te zoeken lijkt me. Hij is eerlijk geweest, dat is goed van hem. Maar nu mag hij jouw vertrouwen weer terug gaan winnen..