Snap

Wat is een familieopstelling?

Dinsdag 30 mei & Woensdag 28 juni

Een familieopstelling brengt de onderstroom uit jouw verleden aan het licht. Wij praten niet over het verleden, als wel de invloed ervan op het heden.

Je werkelijke gevoelens komen meer in beweging. Waarbij je ontdekt dat je bewust en onbewust je patronen, verwachtingen, overtuigingen, normen, waarden en rituelen hebt aangepast aan je omgeving.

Hoe vaak spreek jij over trauma’s uit jouw leven? Het kan zelfs zo zijn, dat je trauma als een vervelend woord ervaart dat je niet graag gebruikt voor het duiden van levenservaringen die je hebben verwond.

Waar denk jij aan bij het woord trauma?

En wanneer die heftige gebeurtenissen aan je aandacht voorbij schieten, zijn het ook pesten op school of op je werk, het afbranden van je huis, inbraak, overval, ontslag op je werk, dat een trauma kan nalaten.

Als ook een gezinssituatie waarin één van je ouders emotioneel afwezig is, ernstig ziek is of voor de buitenwereld vrijwel onzichtbaar psychisch geweld of verwaarlozing.

Vaak ben je zo aan je eigen levensgeschiedenis gewend dat je niet beseft dat bepaalde gebeurtenissen ongewoon zijn én voor je kind(eren) zeer schokkend kunnen zijn.

Je zal jezelf ‘heel’ voelen, wanneer na een ingrijpende gebeurtenis de juiste voorwaarden aanwezig zijn zodat je noodmechanisme weer tot rust kan komen. Wanneer je noodmechanisme niet tot rust komt, blijft er een wond bestaan.

Vanuit die wond ontstaan overlevingsstrategieën, om zo goed en kwaad te je leven te (over)leven.

Creëer meer bewustwording door je overlevingsdelen zichtbaar te laten worden via familieopstellingen.

Wil jij weer tot rust komen? Je noodmechanisme achter je laten? Sluit aan bij een van de familieopstellingen dagen:

  • Dinsdag 30 mei 2023
  • Woensdag 28 juni 2023


Wat kan je verwachten?

  • Een gevulde dag met familieopstellingen, intuïtief wordt er stilgestaan bij wie haar vraag wil inbrengen.
  • Voor de innerlijke mens wordt gezorgd door middel van koffie, thee, lunch en snacks.
  • Na deze dag ontvang je een 1-op-1 sessie. Dat wat op onbewust niveau zichtbaar werd, kan je op bewust niveau beter integreren als er ruimte wordt gemaakt om daarbij bewust stil te staan.

Meld je hier aan, ik ontmoet je graag: https://lievervrij.nl/contextuele-familieopstellingen/

Liefs,
Nance