Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wat een week!

Heerlijk dat het weer weekend is. Even de tijd om de boel de boel te laten en de dingen van afgelopen week op een rijtje te zetten, want wat was het een week! De emoties en gebeurtenissen wisselden elkaar in een rap tempo af en het leek even of ik in een soort van sneltrein zat die niet wilde stoppen. Een achtbaan zou je het ook kunnen noemen en laat ik nu net niet van achtbanen houden....

Dinsdag nam ons meisje afscheid van de kinderopvang, dus dat was echt wel even slikken. Woensdag zou vriendlief nieuws krijgen op zijn werk in verband met een reorganisatie. Een spannende dag waarbij ik mijn mail wel minstens dertig keer heb gecheckt. Gelukkig was dat wel de moeite waard, want het was in ieder geval ( nog ) geen slecht nieuws. Voor nu hoeft hij er tenminste niet uit en we duimen in juli maar verder voor een eventuele contractverlenging. Donderdag ging ons meisje voor de eerste keer oefenen op school. Zoals in mijn blog 'Daar gaat ze' te lezen is, ging dat bij mij ook weer met emoties gepaard. Gisteren werd ons meisje vier jaar, dus wederom geen gewone dag, maar een hele gezellige dag, waarbij je vanzelfsprekend weer terug kijkt op die dag 4 jaar geleden.

Al met al geen gemiddelde week, maar een week waarbij je al snel weer verlangd naar een gewone week. Aanstaande maandag is voor mij nog steeds geen gewone dag. Normaal werk ik op maandag, maar nu heb ik een dagje vrij genomen om ons meisje voor de eerste keer echt naar school te brengen. Hopelijk wordt het schoolritme voor ons meisje en mama snel vertrouwd en gaan we weer heel veel rustige weekjes tegemoet!

Fijn weekend!

 

 

10 jaar geleden

Ik ben dat niet gewend, omdat mijn meiden nooit naar de psz gingen. Wel naar het kdv, maar dat was onder mijn werktijd, dus nog nooit eerder zo`n stilte hier in huis gehad....

10 jaar geleden

Hmmm dat gaat mij ook binnen kort gebeuren. Ik krijg nu al allemaal vragen van moeders die hun kinderen naar de zelfde school gaan doen of we al weten in welke klas Megan gaat komen......en ze gaat pas in oktober! Ze is nu naar psz en zelfs dan is het al stil in huis.

10 jaar geleden

Ja, dan kan ik heel goed begrijpen. Nou, mijn week is nog niet 'gewoon' begonnen. Net mijn meisje voor de eerste keer ECHT naar school gebracht. Zij super relaxed, ik met trillende handen...ha,ha..Het voelt heel raar en stil hier in huis nu..

10 jaar geleden

Zo jij heb ook een drukke bewogen week gehad met veel emoties. Ik ben blij dat er een nieuwe week aangebroken is hoor. Met nieuwe kansen en uitdagingen ;-)