Snap
  • Mama
  • Nieuws

wat een spannende dag

de dag die moederdag heet is er dan eindelijk voor het eerst voor mijzelf

jeetje vorige week kwam ik erachter dat het vandaag(10-5-15) moederdag is. ik had gelijk in mijn hoofd wat ga ik kopen voor mijn eigen moeder maar toen drong het ook tot mij door ik ben zelf ook moeder nu dus voor mij is het nu ook elk jaar feest. 

Ik had voor mijn eigen moeder eerlijk gezegd niet veel zin al een paar jaar om iets te kopen maar ja het is zo een traditie he dus die moet je wel volgen en houden. dus elk jaar trouw een cadeau en bosje bloemen kopen voor haar maar nu zal ik elk jaar een cadeau krijgen :) mijn meiden zijn bijna 11 maanden dus ja ze kunnen zelf nog niks kopen of zo dus benieuwd wat papa zal doen. 

ik had papa een keer van de week gezegd oh deze week is het moederdag mijn eerste moederdag(zet een grote smile op mijn gezicht) zeg hij heel droog; uhm ja ikhad gelijk zoiets van nou maar eerst kijken of ik wel iets krijg die dag. Maar ik heb ook op ons whitebord geschreven 1e moederdag :) dus hij kon er niet meer omheen whaha

de dag zelf is dus vandaag....

ik werd natuurlijk wakker door mijn meiden die wakker waren geworden en papa deed ze bij ons in bed want ja we waren weer eens lui(toe aan vakantie) dus cheyenne en elycia lekker lachen gieren en brullen want ze waren in ons bed. erg leuk wakker worden is dat altijd. ik kreeg toen ook een cadeau en een kaart. ik kreeg de instructie om eerst de kaart te lezen en wat stond daar een echte tekening van mijn meiden oh zo trots op ze echt waar. en de tekst dat ze alle 3 van mij houden natuurlijk. 

en het cadeau was een chocolade hart met de tekst "ik hou van je mama"

erg leuk hoor om dit te krijgen maar in mijn hart had ik toch wel meer verwacht. maar met vaderdag ga ik hem wel meer geven denk ik dan hij mij heeft gegeven want anders kan ik er zelf niet mee leven. 

Ik kijk uit naar de zelf gemaakte cadeau's van hun.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij judithkamerbeek?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.