Snap

Wat-Een-Dag!!

Wat een dag zeg ik ben blij dat hij bijna voorbij is. Even een klaag blog schrijven en dan lekker slapen. Sorry for my moodieness..

Wat een dag vandaag hee. Jemig.. Ik haat klagen maar ik moet deze dag van mijn hart voor ik naar bed ga. Aangezien mijn vriendje nachtdienst heeft zijn jullie de sjaak :).

Hoofdpijn hoofdpijn. 

Ik werd wakker gemaakt door mijn kleine meisje die naast me lag te wurmen, om 7 uur. Ik ben met haar uit bed gegaan, mijn vriend bleef liggen want hij had die nacht ookal nachtdienst. Hij is dan tussen 3:00 en 4:00 thuis. Dus ik zet de kleine in de box, zoals ik elke ochtend doe, zodat ik luiers kan pakken, zelf naar het toilet kan gaan en een flesje voor haar kan klaar maken. Opeens gillen, pffff, give me a break! Dus ik haasten, haasten, haasten. Suiker voor in de koffie op (#@!!!?#**@#!), dus geef koffie. In zet de tv aan op Comedy Central en geef de kleine meid haar ochtend flesje en een schone luier. Onder tussen is de kleine meneer ook ontwaakt en komt met zijn slaaphoofdje naast me op de bank zitten. 'Yookie?' Kleine meid de box in, nu thank god, zonder gegil en ze gaat lekker spelen. Meneer wil yookie dus fles nummer twee word bereid. Ik heb hem mijn telefoon gegeven zodat hij lekker nog even op de bank filmpjes kon kijken. Baby's zitten veilig, schoon, vol buikje, lekker te spelen. Check, check, check! Mama kon haar ogen niet open houden, hoofdpijn, weltruste..

Na een uurtje alert te hebben geslapen op de bank word ik wakker van mevrouw die haar speelgoed uit de box aan het smijten is omdat ze eruit wil. Meneertje is nog aan het youtuben maar dat was ook wel weer genoeg voor nu. Ik voelde me niet echt beter na mijn extra dutje, jammer genoeg..

De fruithap voor mevrouw word bereid en meneer wil crackers, primaaa! Ik krijg een sms alert van het CB dat we morge een afspraak hebben met mevrouw, was ik vergeten, leuk. Vriendlief ontwaakt en ik draag de kids aan hem over zodat ik aan het huis kan beginnen. De kattebak stinkt, de afwas van gistere staat op het aanrecht en de wasmandEN puilen uit (@#*!!!@?#!). Eerst mijn vriend Frits helpen (De kat). Ik zal zijn toilet wel even opschonen. Ik doe die bak open, ravageee! Bedankt he, Frits. En natuurlijk is de schone kattebak vulling op! G@#VER#*+E!! 

Naar de winkel, ik haal meteen boodschappen voor mevrouw haar avond eten hapjes. Lunch en natuurlijk kattebak vulling. En ik vergeet SUIKER.. Aaaargghhh!! Nog steeds geen koffie! 

Kattebak gevult, Frits blij, hij beloont mij met zijn stank (op dit momemt, wauw). Zo lekker lunche met The familie, hmmm jumjum! En verder met het huis. Afwas en de bulk was, weggewerkt. Vraag me niet hoe. Even lekker douche, jogging broek aan en slapen. Tot 17:00 heb ik geslapen. Toch had het nog steeds niet geholpen, hoofdpijn, pijn in mijn nek, in mijn rug. Ik weet waar door het komt. Ik had gistere mijn eerste werkdag na de vakantie. We hebben met zijn 3e, mijn baas, een collega en ik, de zaak helemaal schoon en klaar gemaakt voor de volgende dag (vandaag, gelukkig was ik vrij!). Ik ben te fanatiek aan sjouwen geweest met kisten frisdrank en stoelen. 

Dus, ik werd wakker om 17:00, niet lekker. Mijn vriend besloot dat hij geen zin had om te koken, dus we aten aardappel krocketjes en fishsticks uit de oven. Voor meneertje een feestmaal maar gadverdamme, nee danku, niet vandaag. Ik wors misselijk als ik eraan denk.

Mijn vriend ging om 18:00 van huis om te werken. Ik bleef achter met twee super actieve kids. Spelen, spelen, ja super leuk. Vermaak jezelf maar, mama wil op de bank liggen goed? Nee dus. Meneer is zo jaloers op mevrouw en ik krijg het er maar niet uit. Zij mag niet met zijn auto's spelen of met al het speelgoed dat, volgens hem, van hem is. Dus duwen, schoppen en slaan. Ik word er gek van!! Meneer op de gang, janken. Meneer duwd mevrouw en die valt om met haar bolletje op de vloer, auww, gillen, huilen. Mama wil ook huilen..

Mevrouw ligt nu te slapen gelukkig, ze lag al in haar eigen bedje maar ze is weer wakker geworden.. Dan is ze altijd meteen super overstuur om niks. Schreeuwen, schreeuwen en meteen opstaan. Nu ligt ze op mijn borst, wel fijn en lief opzich :). Meneer ligt nog naast me filmpjes over vormen en het alfabet te kijken, in het engels.. 

Ik ben moe, hoofdpijn. Sorry voor mijn geklaag dames. I hope your day was better than mine! Slaap lekker, blogze en tot morge :)

7 jaar geleden

Nog steeds hoofdpijn jammer genoeg, maar asprientjes gehaalt, baby's slapen en ik denk positief! Vanavond moet het over zijn! (Ook meteen suiker gehaalt voor in de koffie, haha!)

7 jaar geleden

De maandagen blijven gewoon zuigen... Kop op vandaag is het dinsdag, dus het kan alleen maar beter gaan toch?

7 jaar geleden

Ik hoop dat je inmiddels heerlijk ligt te slapen en morgen hoofdpijn-vrij wakker word!